Određen pritvor mladiću (22) koji je pokosio zrenjaninskog glumca Aleksandra Bogdanovića i pobegao

Vozač je udario glumca, pa se udaljio sa mesta nesreće ne obavestivši policiju

  • 1
glumac Aleksandar Bogdanović , Slavonska Televizija Printskrin: Youtube/Ritam grada/Slavonska Televizija

Nekadašnji glumac zrenjaninskog pozorišta "Toša Jovanović", a sadašnji član pozorišta u Osijeku Aleksandar Bogdanović (45), teško je povređen u subotu uveče u Osijeku, kada ga je na pešačkom prelazu udario auto čiji je vozač pobegao sa mesta nesreće, a koji je naknadno priveden. Vozaču starom 22 godine danas je određen jednomesečni pritvor.

Ne navodeći identitet ni osumnjičenog, ni povređenog, hrvatsko državno tužilaštvo saopštilo je da se sumnja da je 22-godišnjak 21. decembra u 22.36 sati u Osijeku, upravljao automobilom svestan da za to nije obučen, zbog čega može da ugrozi sigurnost drugih učesnika u saobraćaju.

Dodaju da se do raskrsnice, gde je obeležen pešački prelaz, nije približavao brzinom kojom ne ugrožava pešake i da je usled tog  propusta, prednjim delom vozila udario Bogdanovića koji je prelazio pešački prelaz.

Od siline udarca pešak je odbačen i pao je na put i zadobio teške telesne povrede opasne po život, zbog čega je zadržan na lečenju u osiječkom Kliničkom bolničkom centru.

Ističu da se 22-godišnjak, iako svestan da je povredio drugu osobu, udaljio vozilom sa mesta saobraćajne nesreće ne obavestivši o tome policiju, koja ga je naknadno pronašla i uhapsila.

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stoja

    24. decembar 2019 | 19:35

    Brz oporavak, ne daj se graničaru moj! ČOG Decembar '99 12gb i 53gb. Veliki pozdrav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA