≫ 

Pronađena odsečena kosa i posteljina u obijenoj kući: Policija sve bliža Malčanskom berberinu

Sve je pod največim stepenom pripravnosti

Policija je u selu pored Knjaževca pronašla obijene brave na kućama. U jednoj od obijenih kuća nađena je posteljina u kojoj je spavao Ninoslav Jovanović (poznatiji kao Malčanski berberin), ostaci hrane, navodno keksa, i odsečena kosa - za koju se sumnja da pripada nestaloj devojčici. Za Jovanovićem se traga zbog otmice devojčice Monike Karimanović (12).

Ninoslav se skrivao u kući oca njegove snahe, kako saznajemo na licu mesta.

Kuca u kojoj se krio malcanski berberin Ovo je kuća u kojoj se skrivao Ninoslav / Foto: Telegraf

Sve je pod največim stepenom pripravnosti, kako reporter Telegrafa javlja sa lica mesta.

Malčanski berberin, Monika Karimanović, uviđaj na mestu gde ju je navodno ošišao Uviđaj na mestu gde je devojčicu navodno ošišao/ Foto: Telegraf

Malčanski berberin, Monika Karimanović, uviđaj na mestu gde ju je navodno ošišao Sumnja se da je u kući iza bele kapije boravio prethodne noći / Foto: Telegraf

Jovanović je poslednji put viđen u selu kod Knjaževca kako vuče po pruzi devojčicu Moniku Karimanović, saznaje Telegraf.rs. Monika je na sebi imala crnu jaknu sa kapuljačom.

Ninoslav Jovanović Ninoslav Jovanović/ Foto: Facebook

U akciju potrage su uključeni i psi tragači, koji prate tragove osumnjičenog.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izdali su saopštenje da intenzivno tragaju za muškarcem Jovanovićem zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično delo otmica i potvrdili da je poslednji put viđen u okolini Knjaževca.

Nestala devojcica Monika Nestala Monika Karimanović/ Foto: Facebook/Aleksandra Caka

Potraga za Jovanovićem traje 2 dana

Prema saznanjima Telegrafa, u Malči je prijavljena krađa vozila. U pitanju je beli "fiat punto", beogradskih tablica. Vozilo je snimljeno u blizini mesta gde je dete nestalo, a kada je dignut helikopter, isto vozilo je snimljeno u blizini malčanskog groblja.

Potraga za malcanskim bereberinom Policija je Jovanovića tražila najpre u Malči/ Foto: Telegraf

U akciji helikoptera, vozila granične policije i pasa tragača pronađeno je, kako se sumnja, njegovo skloniste. Ono je napravljeno kod malčanske petlje od ćebadi. U njemu je pronađena vreća za spavanje, ali i ranac devojčice, patika i ostaci hrane, tragovi povraćanja.

Prema našim saznanjima, Jovanović se u aprilu vratio u Malču, ali je u junu nestao. Njegov nestanak prijavili su roditelji i od tada se tragalo za njim.

Video: Na ovom mestu je poslednji put viđen Malčanski berberin

(D. K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILAN

    25. decembar 2019 | 14:21

    Visestruki silovatelj 2006 osudjen na 15 g "sudija" mu smanjuje kaznu na 12????? izlazi 2018 ponavlja delo ali samo kao napad i uznemiravanje vise zena dobija samo 5 meseci??? u martu izlazi i evo cela Srbija ga trazi... sad mu dajte 3 godine.. SRAM VAS BILO!!!... ako daj Boze devojcica bude ziva rositelji tuzite drzavu i sud neka bar dobije odstetu da joj malo umiri bol ako to bude moguce.. ovo je strasno!

  • Jasmina

    25. decembar 2019 | 15:42

    Unistio joj je zivot u svakom smislu. I ako je sad ziva ona je unistena. Kakav je to stres, kakve su to traume za dete od 12 godina. DRZAVA NULA, SUDSTVO NULA!

  • Ana

    25. decembar 2019 | 15:21

    Gde su sada svi oni neljudi koji su pisali da se udala,razne gadosti!!!!Stidite li se?Ovo je strasno!!!!Ovog je trebalo odavno obesiti!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA