Malčanski berberin juče pazario u prodavnici u Orešcu: Niko ništa nije sumnjao, osim jedne devojke

Upravo ta devojka je rekla radnici u prodavnici da je videla da policija traži Ninoslava. Onda je nastala panika.

  • 6
Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin Foto: MUP

Ninoslav Jovanović je juče bio u nabavci u jednoj prodavnici u selu Orešcu. Niko od meštana ga nije prepoznao, niti je posumnjao da je upravo on otmičar Monike Karimanović.

Kako smo saznali, Ninoslav je u prodavnicu došao po namirnice. Uslužen je. Okrenuo se i otišao. Niko nije shvatio o čemu se radi, sem jedne devojke. Upravo ta devojka je rekla radnici u prodavnici da je videla da policija traži Ninoslava. Onda je nastala panika.

- Da su seljaci kojim slučajem znali da se radi o Malčanskom berberinu sigurno bi ga linčovali - rekao nam je izvor blizak istrazi.

Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski berberin za kojim je u toku potraga zbog sumnje da je oteo devojčicu iz Niša Moniku Karimanović (12), večeras je ugasio Fejsbuk nalog, što dalje govori da je bio aktivan na ovoj društvenoj mreži.

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    25. decembar 2019 | 22:59

    Ništa ne razumem. Juče ga je u Orešcu u prodavnici prepoznala jedna devojka i...... Šta dalje? To je rekla radnici i nastala je panika... Zašto nije pozvana policija. Verujem da bi bili tu veoma brzo. Dovoljno brzo da naprave obruč oko tog monstruma. Pa da je tako bilo on bi bio u prednosti samo desetinu minuta,ali ne, došlo je do panike... Kakve panike? Ko je paničio? Zaista čitam razne gluposti.

  • Vladan

    25. decembar 2019 | 21:27

    Uhapsiti I streljati to je monstrum

  • damir

    25. decembar 2019 | 22:19

    Pucati po vidjenju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA