≫ 

Tanja (29) iz Aleksinca je poginula u povratku s reprize Nove godine, u autu bila s verenikom

Kako saznajemo, postoji sumnja da je vozač "opela" bio pijan, ali se još čekaju rezultati analize njegove krvi

  • 32
Aleksinac, saobraćajna nesreća, Tanja Jović Foto: Telegraf

Aleksinčanka Tanja Jović (29) poginula je noćas u saobraćajnoj nesreći u ovom gradu dok se vraćala sa reprize dočeka Nove godine sa svojim verenikom Mladenom V. (25).

Do tragedije je došlo oko 2.30 sati kada je vozilo "opel kalibra" kojim je upravljao Mladenov drug Milan D. (24) u ulici Južnomoravskih brigada udarilo u gomilu behaton ploča pa u parkirani "pežo". Od siline udarca prevrnuli su se i "pežo" i vozilo u kojem se nalazilo troje mladih.

Tanja je preminula na licu mesta dok su Mladen i Milan povređeni.

Vlasnik kuće ispred koje je došlo do udesa, kaže da je udarac odjeknuo kao prasak bombe.

Aleksinac, saobraćajna nesreća, Tanja Jović Smrskani automobil; Foto: Telegraf

- Istrčao sam na ulicu i imao šta da vidim, to je bila strahota. Moje vozilo bilo je prevrnuto nasred ulice, a njihovo takođe na krovu, nalazilo se uz ogradu. Video sam mladiće kako iznose devojku koja nije davala znake života.

- Odmah mi je bilo jasno da joj nema pomoći, imala je strašne povrede glave. Iz auta koji je išao iza njih istrčale su devojke, pretpostavljam da su bile deo istog društva jer su vrištale i dozivale mrtvu devojku. Čuo sam ih kako viču "Tanja, probudi se". Bilo je jezivo gledati ih -  priča uznemireni čovek.

Smatra da je nesreći kumovala velika brzina s obzirom na to da je "opel" rušio sve pred sobom.

Aleksinac, saobraćajna nesreća, Tanja Jović Behaton ploče u koje je udario auto, a potom se prevrnuo; Foto: Telegraf

- Ne mogu ni da pretpostavim o kolikoj se brzini radi uzimajući u obzir da je porušio izređane behaton ploče, a zatim mi prevrnuo auto. Ono što je najgore je što ta devojka sa verenikom živi samo par stotina metara niz ovu ulicu. Kako sam čuo, oni su imali nameru da se ovde okrenu kako bi se odvezli nazad do kuće -objašnjava Aleksinčanin.

U Tanjinoj kući skorašnje veselje zamenila je neopisiva tuga. Tanjin otac Aca sa nevericom je primio vesti o njenoj smrti.

Aleksinac, saobraćajna nesreća, Tanja Jović Tanjin otac drži sliku nje i njenog verenika; Foto: Telegraf

- Ne mogu da se saberem, ne znam šta se ovo dešava, ne mogu da poverujem da je više nema. Toliko joj se lepih stvari desilo, sa Mladenom se zabavljala četiri godine, avgusta ove godine smo napravili veridbu. Novogodišnju noć smo proveli zajedno, nisam ni slutio da je tada poslednji put vidim. Radovali su se reprizi novogodišnje noći, znam da su otišli u kafanu, Tanja se lepo doterala, poslala nam je sliku da je vidimo. Sve im je išlo kako treba, zet ima autoperionicu, radovali smo se svadbi, a sad je sahranjujemo - pričao je Aca grleći ćerkinu sliku.

Kako saznajemo, postoji sumnja da je vozač "opela" bio pijan, ali se još čekaju rezultati analize njegove krvi.

Aleksinac, saobraćajna nesreća, Tanja Jović Delovi razlupanog automobila; Foto: Telegraf

- I ja imam takve informacije, ali neću nikog da napadam dok ne saznam da li je zaista bilo tako - prokomentarisao je sumnju istražnih organa ožalošćeni

otac.

Policija je potvrdila da je obavljen uviđaj te da je o nesreći obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu.

Video: Detalji sa mesta jezive nesreće u Kraljevu, gde je život izgubila K.M. (15)

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Diana

    2. januar 2020 | 21:47

    Zato sam se ja iz kafane uvek vraćala peške, pre nego da me vozi neko pijan. DECO, PAZITE SA KIM SEDATE U AUTO!

  • Zoki

    2. januar 2020 | 17:45

    Alo bre narode pa zar u Srbiji ne postoje nikakve druge vrednosti osim provoda i pijančenja.Koliko nam samo života odlazi zbog takvih gluposti.Doček nove godine pa mora još i repriza.Kud plovi ovaj brod.

  • Evica

    2. januar 2020 | 20:56

    Jedino je rešenje da ispred kafane, restorana...sačeka povremeno policajac i posle alko testa izbaci pijanicu iz vozila i oduzme vozačku za primer drugima!Saučešće porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA