Pola meseca potrage za Malčanskim berberinom: Češlja se svaki pedalj u Nišu, Svrljigu i Knjaževcu

Devojčica je i dalje u bolnici gde se oporavlja, još nije poznato kada će biti puštena kući

  • 22
Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin, Monika Karimanović, potraga Foto: Telegraf/D.K., Facebook

Policijska potraga za Ninoslavom Jovanovićem, zvanim Malčanski berberin, koji je oteo i zlostavljao Moniku Karimanović (12) iz Suvog Dola kod Niša, nastavlja se i danas, 15. dan zaredom.

Na sreću, Monika, koja je na prevaru oteta 20. decembra 2019. godine, u međuvremenu je pronađena. Ona je oslobođena 29. decembra 2019. godine.

RTS prenosi da, policija i Žandarmerija u potrazi za Monikinim otmičarem, pretražuju područje oko Niša, Knjaževca i Svrljiga.

Osim u kuće, policija ulazi i autobuse i pita građane da li su videli nešto sumnjivo. Takođe, direktor policije Vladimir Rebić uputio je apel roditeljima, da ne puštaju nigde decu samo, a pogotovo žensku.

Malča Foto: M. B.

Jovanović je, da podsetimo, devojčicu presreo kada je 20. decembra krenula ujutro oko 7.15 u školu. Rekao joj je da radi kao domar u školi ali da ne zna gde je i zamolio je da sedne u kola i pokaže mu.

Od tog trenutka pa sve do nedelje 29. decembra od Monike nije bilo ni traga ni glasa. Pronađena je slučajno u selu Pasjača, kada je Nišlija Emil Živić sa sinom svratio u selo da obiđe kuću. Ispostavilo se da su u njoj bili Malčanski berberin, koji je odmah pobegao kroz prozor, i Monika.

Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin, Monika Karimanović, potraga Provera u autobusima Foto: Telegraf

Devojčica je odmah zbrinuta u Kliničkom centru Niš, gde se i dalje nalazi i polako oporavlja. Još nije poznato kada će biti puštena kući.

Jovanović, koji je inače seksualni povratnik, i dalje je u bekstvu. 

On je već tri puta hapšen. U dva navrata je bio osuđivan za silovanje. Prvi put na 10 godina zbog silovanja 90-tih, a drugi put 2006. na 15 jer je jednu 12-godišnju devojčicu ošišao i silovao, ali je posle odležanih 12 pušten.

Monika Karimanović, Foto: Facebook/Aleksandra Caka

Poslednji put Jovanović je pušten iz pritvora u martu ove godine, kada mu je izrečena prvostepena presuda kojom ga je Viši sud u Beogradu osudio je na pet meseci zatvora zbog polnog uznemiravanja maloletnice putem Fejsbuka.

(Telegraf.rs/ RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E ovako

    3. januar 2020 | 10:40

    On se pomešao sa 👮👮 i traži sam sebe sad ! A možda je i komandir ....

  • Zoran

    3. januar 2020 | 10:02

    Velika sramota za nasu policiju. Sta ceka ministar sto ne daje ostavku. Pa ne traze nekog komandosa ili Ramba. Aman.

  • PRC

    3. januar 2020 | 10:02

    Kako vidim ovaj do sada šišao devojčice a sada žandare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA