≫ 

Poslednja slika Marka uoči Nove godine: Objavio je automobile, sutradan je nađen mrtav u jednom

Kako se sumnja, nesrećni mladić ugušio se ugljen-monoksidom u svom autu

  • 28
Marko Tančić

Foto: Facebook/Marko Tancic

Marko T. (18) iz Zemun Polja, koji je pronađen mrtav u svom automobilu posle dočeka Nove godine, dan pre tragedije objavio je fotografiju automobila. U 16 časova narednog dana pronađen je mrtav u "mercedesu" u svojoj garaži. 

Telo mladića 1. januara oko 16 časova pronašla je drugarica automobilu, parkiranom u garaži u Ulici Burgerovih u Zemun polju. Kako se sumnja, nesrećni mladić ugušio se ugljen-monoksidom u svom autu.

 Otišao sa žurke

 

Marko je bio na novogodišnjoj žurci s društvom. Tamo je bilo mnogo ljudi, ali on se u jednom trenutku osamio i otišao da se provoza kolima. Drugovi su mislili da je otišao kući, a prava drama nastala je ujutru, kad su ih Markovi roditelji pozvali da pitaju gde je on, jer se nije vratio.

žurka, koncert, nova godina, doček, vatromet

Marko je otišao sa novogodišnje žurke, a sutradan je nađen mrtav; Photo by Michael Fousert on Unsplash

Kako je "Telegraf" pisao, Marka je pronašla drugarica. Njegovoj majci je posle toga pozlilo, jedva se pribrala i pozvala Hitnu pomoć, ali je lekar mogao samo da konstatuje smrt.

Navodno, pretpostavlja se da je Marko parkirao "mercedes" u garaži, zatvorio vrata i legao na zadnje sedište da odspava.

- Verovatno se ugušio od izduvnih gasova, jer nije odmah ugasio auto. Zbog čega on nije otišao kući da spava, a bio je preko puta svog stana, niko ne zna. Moguće je i da mu je pozlilo, pa se srušio i nije stigao da izađe. Ono što je sigurno jeste da u kolima nema tragova borbe, na telu nema povreda, što ukazuje na to da Marko nije ubijen - priča izvor Kurira.

Spremaju sahranu

 

U porodici Tančić juče je vladala velika tuga, a Markov otac, skrhan od bola, rekao je da sprema sinu sahranu.

- Policija će istražiti šta se dogodilo našem Marku, ali pretpostavlja se da se ugušio ugljen-monoksidom, jer na njegovom telu nema tragova nasilja. Sada spremam sahranu sinu, šta drugo da kažem, slomljeni smo - rekao je sa suzama u očima neutešni otac.

Komšije: Nikada nije pravio probleme

 

Komšije tvrde da je bio dobar dečko, da nikada nije pravio probleme, niti se družio sa sumnjivim ljudima.

- Nikada nije pio, niti se drogirao. Voleo je automobile. Iz hobija je popravljao automobile po komšiluku. Uvek je svakome hteo da pomogne. On i njegovo društvo su često pravili žurke, organizovali su druženja, ali nikada nije bilo problema. Ne možemo ni da pretpostavimo šta se dogodilo, ni da shvatimo zašto - zaključuju komšije.

Video: Snimak hapšenja dve osobe zbog ubistva vlasnika menjačnice u Zemunu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Barbara

    3. januar 2020 | 11:32

    Tuga ,saucesce porodici

  • U

    3. januar 2020 | 12:22

    Zattvorenoj garaži sa upaljenim autom i dovoljno je da si malo pripit a kao da se ugriješ i samo zaspiš zauvek??!!Tuga i žalost život bio pred njim nažalost!!??

  • Tara

    3. januar 2020 | 12:17

    Isti se slucaj desio kod Bijeljine kada su se devojka i momak ugusili od gasova u autu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA