≫ 

Jedva korača do policijske stanice: Odmah došla i Hitna pomoć zbog stanja Malčanskog berberina

Njega su policajci locirali i uhvatili nepuna tri sata pošto je viđen usred sela

  • 31

Malčanski berberin (Ninoslav Jovanović), koji je danas popodne konačno uhvaćen na seoskom groblju u Malči, gde se sakrio u šipražju, odveden je u policijsko vozilo pod pratnjom snaga reda.

On, po svemu sudeći, nije pružao otpor, a za vreme hapšenja (Telegraf je objavio njegovu prvu sliku, dok leži na zemlji), nije mogao da sakrije strah.

Njega su policajci locirali i uhvatili nepuna tri sata pošto je viđen usred sela, u komšijskom dvorištu, a za sobom ostavio tragove noćenja u štali.

Ninoslav je u trenutku hapšenja bio izuzetno prljav, mršav i ispijen.

Međutim, kada su ga izvukli iz marice i kad je krenuo da korača ka zgradi policije, ruku pod ruku s policajcima, Ninsolav se doslovno vukao, što se vidi u našem snimku. Ubrzo je u policiju stigla i ekipa Hitne pomoći.

Na snimku, koji se nalazi na vrhu ovog teksta, možete videti u kakvom je stanju Malčanski berberin, čovek koji je digao na noge celu Srbiju, uterao strah u kosti roditeljima, naterao nas sve da se zabrinemo za bezbednost naše dece.

Ninoslav jovanović, Malčanski berberin uhapšen

Malčanski berberin se skrivao tačno 17 dana, pošto je oteo Moniku Karimanović (12) u naselju Brzi Brod. Posle deset dana devojčicu - ošišanu, promrzlu i gladnu, ali bez ozbiljnih povreda ostavio je u jednoj vikendici i nastavio svoj beg.

(Ekipa Telegrafa)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    5. januar 2020 | 17:39

    Najbolje da mu skuvate čaj, da ga ugrejete, zagrlite i pruzite razumevanje i podršku...šta će jadan mučenik. More, sram vas bilo što ste ga uopšte ostavili u životu i što mu niste presudili metkom na licu mesta. Vrteo vas je kao majmune 17 dana, i nikad ga ne bi ni uhvatili da nije bilo gradjana koji su i devojčicu spasili.

  • nenad

    5. januar 2020 | 16:38

    jedva koraca jer su ga usput prebili. pre toga je trcao. lako je tuci bolesnika. nije on takav iz obesti nego maltretiranja koje ga je takvim napravilo. za razliku od onog demona koji je ubio studenta u bg jer mu je bilo dosadno. ali njega nisu takli.

  • Hhh

    5. januar 2020 | 16:34

    Vidi ovog pandura što se istripovao kao drži se za pištolj,ko da dovode Brus Lija,hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA