≫ 

"Malčanski berberin mi je jednom na groblju tražio da mi seče kosu": Snimak mesta na kom je uhapšen!

Ninoslav Jovanović uhapšen je danas u selu Malča

  • 9

Ninoslav Jovanović (47), poznatiji kao Malčanski berberin, uhapšen je danas zbog otmice devojčice Monike Karimanović (12), i to na seoskom groblju u blizini njegove kuće u selu Malča. 

Malčanski berberin pronađen je, inače, na mestu gde se, kako je Telegraf.rs već pisao, sakrivao i dok je bio tinejdžer. Toga se, u razgovoru sa našim reporterom, prisetila jedna od meštanki sela u kojem je Jovanović rođen.

- Sakrivao se kao mlad na groblju, između spomenika, imao je tad možda 17-18 godina. Sećam se, bila sam na groblju, pojavi se on i pita me da li bih mu dala da mi odseče malo kose. Da, da, još tada. Nije mi bilo prijatno, pokupila sam tada stvari i otišla - prisetila se jedna meštanka.

Iako su postojale sumnje da se Malčanski berberin krije u selima kod Knjaževca, Jovanović je ipak "pao" baš na mestu gde je i ranije voleo da dolazi.

Podsetimo, Malčanski berberin je viđen danas kako se slobodno šeta ulicom u Malči, a njegova pojava prestravila je jednog od komšija, ispred čijeg ulaza se našao.

Pobegao je, a komšija je otkrio da je on, zapravo, prespavao u njegovoj štali, u delu da se drži seno. I to se desilo samo nekoliko stotina metara dalje od kuće u kojoj mu žive roditelji i brat.

I on nije jedini koji ga je video, jer je drugi komšija posvedočio da je Ninoslav protrčao kroz njegovo dvorište.

Ninoslav jovanović, Malčanski berberin uhapšen Policija hapsi Malčanskog berberina, Foto: Telegraf

Komšija kaže da je Ninoslava jasno prepoznao, jer ga poznaje od detinjstva, ali da je njegov izgled sada potpuno drugačiji, šokantan i iznuren.

- Imao je bradu, lice upalo, izmršavio je strašno. Bio je u crnoj garderobi. Sav je bio zamazan blatom. Kad me je video, stuštio se ka kapiji, pa istrčao na ulicu - kazao je komšija koji je želeo da ostane anoniman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Papazjaner

    5. januar 2020 | 16:32

    Da je kojim slucajem prolece, trazili bi ga do januara sledece godine!

  • El Maestro

    5. januar 2020 | 16:15

    Kako je izradio lagano sve redom, ej traze ga oko Knjazevca, on uhvacen na 200m od njegove kuce, da je imao ljude oko sebe trazili bi ga jos 20 god

  • Gotdana

    5. januar 2020 | 16:19

    Da ne bi Dede na krevetu sa pogledom u dvorište ,,ništa,,.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA