Božićna noć kakvu Beograd ne pamti: Dvoje mrtvih, sumnja se na isti uzrok, a nije bilo saobraćajki

Hitna je u noći iza nas intervenisala 88 puta, od čega 9 na javnom mestu

  • 2
Hitna pomoć, mrtav čovek na putu Foto-ilustracija: Telegraf, Shutterstock

Lekari Hitne pomoći u Beogradu prethodne noći, za Božić, osetili su šta znači smena bez saobraćajnih nezgoda. Uprkos tome, nažalost, bilo je mrtvih.

Hitna pomoć je intervenisala 88 puta, od čega 9 puta na javnim mestima.

Kako saznajemo, noć bez saobraćajnih nezgoda se jako retko događa, skoro pa nikad, a ovakav presek stanja naročito je čudan u prazničnim danima.

"Glavnu ulogu" u noći iza nas preuzeli su ljudi koji se bore sa zavisnoću od alkohola, među kojima je, kako Telegraf saznaje, dvoje mrtvih.

U Maleškoj ulici na Savskom vencu, muškarac star 70 godina pao je niz stepenice u podrum. Pored njega je pronađena flaša piva, pa se pretpostavlja da je uzrok pada alkoholisano stanje. Bio je ukočen, pa se pretpostavlja da je mrtav duže vreme.

Sličnu situaciju lekari su imali u Vodovodskoj ulici. Hitnoj je javljeno da je u barakama u toj ulici pronađena osoba u lokvi krvi. Lekari su samo mogli da konstatuju smrt. Međutim, kako Telegraf saznaje i u ovom slučaju se radi o čoveku koji je imao problema sa alkoholom.

Inače, noćas su broj 194 najviše okretali hipertoničari i astmatičari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA