≫ 

Otac male Lune (2,5) prvi put oči u oči sa ubicom ćerke: "Osetio sam bes, ljutnju, to nije čovek"

Ne razumem ni šta je Vesna videla na njemu lepo, čega se plašila da ga nije sprečila da nam ubije dete

  • 1

Dragan Purić, otac male Lune (2,5) koju je prošle godine zverski ubio očuh Zoran Albić (25) iz Prahova prvi put se nakon smrti devojčice juče sreo oči u oči sa ubicom svoje mezimice. Oni su se sreli u Višem sudu u Negotinu gde je održano pripremno ročište optuženom za ubistvo devojčice, a koje je odloženo jer je advokat Albića pred suđenje podneo predlog za zaključenje sporazumnog priznanja krivice.

Njegov advokat Radiša Srejić, međutim, sudu nije predložio visinu kazne kojom bi bio osuđen za krivično delo teško ubistvo, a za koje mu preti 40 godina zatvora.

Otac ubijene devojčice Lune, Dragan, prisustvovao je pripremnom ročištu i prvi put se posle ubistva njegovog deteta susreo sa optuženim. Kako kaže, kada ga je ugledao, osetio se čudno. Osećanja su mu bila pomešana.

-  Gledajući ga tako s leđa, osetio sam bes, strujanje adrenalina, ljutnju, sve mi se skupilo u nekoliko sekundi. To nije čovek. Ne razumem ni šta je Vesna videla na njemu lepo, čega se plašila da ga nije sprečila da nam ubije dete.

Dragan Purić Dragan Purić, otac male Lune/ Foto: Facebook

Sve vreme je mislio na svoju ćerku.

- Ona je bila moja mezimica, moja ćerka. Dok sam gledao u osobu koja ju je ubila, sve vreme sam mislio na nju. Samo želim da on bude osuđen na maksimalnu kaznu, meni moje dete ništa neće vratiti, ali ako se on zatvori, druga deca će biti sačuvana - kaže Dragan Purić.

Video: Otac ubijenog Miloša Mileusnića slomio se pred kamerama, ići će na svako suđenje Neđeljku

(Telegraf.rs/Blic/ Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA