Mladići otimali starijim ženama torbe u Aranđelovcu, pa im krali novac i mobilne telefone

Oni su s leđa prilazili starijim ženama

  • 4

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aranđelovcu uhapsili su M. J. (21) iz tog mesta i Lj. J. (26) iz okoline Topole, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili tri krivična dela teška krađa na naročito drzak i opasan način.

Sumnja se da su oni u prethodnom periodu na području Aranđelovca s leđa prilazili starijim ženama i otimali im tašne u kojima su se nalazili novac, dokumenta i mobilni telefoni.

Policija je pronašla ukradene mobilne telefone koji će biti vraćeni vlasnicima.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draza

    9. januar 2020 | 14:50

    Kako napredujemo bravo nam ga , jedni se ubijaju jedni siluju , drugi pljackaju treci pijani cetvrti pljackaju poste banke jedni traze po konjtenerima hranu drugi otimaju tasnje zenama raznose se dinamitom pale auta drugima hapse se dileri droge da ne pricam korupciju mita prevare obljube ccccccc nemogu vise ima jos ovoliko , zaboravih kradu bebe lazu roditelje deca se tuku po skolama itd.

  • Pera

    9. januar 2020 | 15:09

    Bravo a policija nemoze berberina da uhvati posle17 dana debeli nemoze da se kreću

  • Silvija

    10. januar 2020 | 12:29

    U zatvor,netreba im zatvor ,nego u sumu da seku drva 10 dana,da se opamete da bez rada nema ni hlebaZene napadati na ovaj nacin,mladici ,zalosno je to procitati,tako rade i sa svojim majkama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA