≫ 

Ugledni doktor nauka iz Beograda je pred decom pucao na ženu, mrtav pijan: Iskočila je kroz terasu

Sigurne smrti nesrećnu O. A., suprugu Ognjena A. spasilo je samo to što je Ognjen bio toliko pijan da nije mogao da je pogodi hicima iz pištolja. Drama se odigrala 5. januara, nakon kraće svađe supružnika

  • 17
Pistolj pucnjava pucaj Foto: Pixabay

Ognjen A. (51) koji je uhapšen zbog sumnje da je hicima iz pištolja pokušao da ubije svoju suprugu naočigled maloletne dece u njihovom stanu u Beogradu, je doktor nauka i inovator koji se pojavljivao na televiziji i davao intervjue za razne svetske medije, saznaje "Blic".

Sigurne smrti nesrećnu O. A, suprugu Ognjena A. spasilo je samo to što je Ognjen bio toliko pijan da nije mogao da je pogodi hicima iz pištolja. Drama se odigrala 5. januara, nakon kraće svađe supružnika u stanu u Ulici Jevrema Grujića u Beogradu, a onda je Ognjen izvadio jedan od tri pištolja koja ima u svom nelegalnom posedu i zapucao na O. A.

Bežeći od pomahnitalog muža, nesrećna žena iskočila je kroz terasu, a on je nastavio da je juri pa je tako zapucao i nasred ulice. Srećom, oba puta je promašio.

Kada ga je policija uhapsila kod njega su pronađena tri pištolja, prigušivač, municija raznog kalibra i čaure.

Ono što je dodatno bizarno je da je Ognjen A. zapravo ugledni doktor nauka i inovator koji se pojavljivao i u brojnim televizijskim emisijama kako bi govorio o svom patentu.

Ognjen A. je rođen u Sarajevu, a studirao je u Nemačkoj i Moskvi, a poslednjih 19 godina navodno se bavio pronalaskom talenata u sportu. Pojavljivao se čak i u BBC dokumentarnim filmovima, a u domaćim medijima žalio se kako njegova dostignuća nisu dovoljno promovisana u ovdašnjoj javnosti.

Po svemu sudeći, osim toga bavio se i prikupljanjem oružja, koje mu je nakon napada na supurugu, pronađeno u stanu.

Njegova supruga inače je državljanka Švajcarske, a pretpostavlja se da su se upoznali dok je živeo u toj zemlji i bio na rukovodećoj poziciji u jednoj kompaniji. Kako saznajemo, u elitni deo Beograda doselio se nedavno.

Doktoru nauka i nasilniku određeno je zadržavanje do 30 dana.

Video: Nikada objavljeni snimci Maje i Mihajla ubijenih u Centru za socijalni rad u Rakovici

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma

    10. januar 2020 | 11:42

    Pakuj zeno decu i pravac Svajcarska , jedino ces se tako spasiti jer ce ovog tvog pustiti sa nanogicom , tako to rade sa poznatima , jos ce i da mu se izvinjavaju , a ti ces biti kriva jer si zena .

  • Hulk

    10. januar 2020 | 12:10

    Monikinu sliku iako nista nije zgrešila niste skidali sa naslovnih strana. Gde je sad njegova slika?

  • Marija

    10. januar 2020 | 11:51

    Auuuuuuu,pa kud više plovi ovaj brod? pun ludaka!!!! Doktor nauka ima 3 pištolja ( hobi skuplja oružje )juri ženu da je ubije,pred decom, i još plus mrtav pijan,i sve to u elitnom delu Beograda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA