≫ 

Vozač šlepera oslobođen krivice za smrt 7 braće u Pančevu: Mladići imali između 16 i 22 godine

Pala žalba na presudu, očekuje se odluka Apelacionog suda

  • 30
Saobraćajna nesreća Foto-ilustracija: Shutterstock

Osnovni sud u Pančevu oslobodio je krivice vozača kamiona za udes u kome je život izgubilo sedam osoba. Odluka da vozač kamiona R. R. (32) iz Pančeva bude oslobođen doneta je početkom novembra 2019. godine. Kako se sada saznaje u Osnovnom sudu u Pančevu, Osnovno javno tužilaštvo se na ovakvu odluku suda žalilo, pa će konačnu odluku doneti Apelacioni sud, piše 013 info.

Saobraćajna nesreća u kojoj je sedam osoba, koji su bili u putničkom automobilu, izgubilo život dogodila se 2012. godine. U noćnim satima, oko 1.20 časova, na putu Banatsko Novo Selo - Pančevo putnički automobil opel kadet udario je u šleper, koji je bio parkiran pored puta.

Grad Pančevo je povodom tragične pogibije sedam ljudi 2012. godine proglasio jednodnevnu žalost.

Tada su, kako se pisalo, poginuli sedmorica braće i bliskih rođaka - svih sedmorica u jednom automobilu. Četiri porodice tada su unesrećene, a tragedija je odnela živote mladića starosti od 16 do 22 godine.

Prema ranijim navodima, vozač opela bio je pijan i u punoj brzini udario je u parkirani šleper. Ono što se već 2012. godine dovelo u pitanje bilo je eventualno nepropisno parkiranje teretnog vozila.

- Od siline udarca putničko vozilo podvuklo se pod zadnji deo priključnog vozila - zvanično je rečeno tog 2. jula, pre gotovo osam godina.

(Telegraf.rs/ 013info.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krivi Stojko

    13. januar 2020 | 16:36

    A da je umesto slepera bio parkiran mali putnicki auto koji je ostao u kvaru i u njemu porodica sa troje male dece. Da li bi bili i oni optuzeni zbog 7 eeeej SEDAM pijanih ludaka

  • Bojana

    13. januar 2020 | 14:30

    Vozac kamiona tu nije nista kriv propisno ili nepropisno parkiran. Kriv je vozac opela uz to pijan i njih 7 u autu. Ali neko mora, da odgovara zar ne pa makar neduzan bio.

  • Mmmmm

    13. januar 2020 | 14:19

    A da je na mestu kamiona bio parkiran automobil sa putnicima unutra, ili da se tu neki pešak slučajno zadesio..ko bi bio kriv?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA