≫ 

Detalji o otkrivenoj laboratoriji: Dejan sa ženom gajio pečurke, pa prešao na uzgoj marihuane

Nekada je uzgajao šampinjone i bio uspešan u tome

  • 31

Dejan B. (42) dobio je 2011. godine nagradu Grada Beograda za najboljeg poljoprivrednika. Konkretno, za uzgoj sampinjona. Danas je uhapšen zbog sumje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojne droge. Njegovim hapšenjem potvrđena su saznanja Telegrafa o laboratoriji marihuane u Leštanima.

Zajedno sa njim uhapšena je i njegova vanbračna partnerka Biljana K, sa kojom ima dete. Njemu je određen pritvor, dok je ona puštena.

Kako saznaje Telegraf.rs, Dejan B. se desetak godina bavio proizvodnjom šampinjona. Ovaj posao je preuzeo od svog oca, koji je biznis pokrenuo pre 36 godina.

Dejan je preuzimanjem uveo i novine u ovaj posao. On je napravio plastenike u kojima su uslovi prilagođeni uzgajanju pečuraka. Počeo je sa četiri plastenika, da bi za 4 godine, imao 18. Danas je uhapšen zbog sumnje da se bavio i proizvodnjom droge.

Policija je danas u Leštanima u hali pronašla i zaplenila 21 sasušenu biljku marihuane i 19 ovih biljaka u zasadu, kao i prateću opremu za proizvodnju ove opojne droge.

Takođe, pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koriste pronađena je kutija sa manjom količinom marihuane, kao i dve plastične kese sa ovom opojnom drogom.

Osumnjičenom D. B. je određen pritvor do 30 dana.

Video: Carinici na Batrovcima sprečili krijumčarenje marihuane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG

    13. januar 2020 | 18:29

    Pa video covek da samo poljoprivrednici kupuju stanove Beograd na vodi pa i on hteo !!!

  • markan

    13. januar 2020 | 18:55

    nedate bre nasem coveku poljoprivredniku da zivi a sipci voze kamione droge i finansiraju republjik

  • Senta

    13. januar 2020 | 19:39

    Daj Vučiću legalizuj to, plodno je nase zemljiste pusti ljude da sade, daj da pravimo razne lekove od toga..i drzava ce imati para,ljudi ce imati posao i dobre plate i svi ce biti srecni i nasmejani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA