≫ 

Prodavale ljubav za 100 €, policajac proveravao klijente: Ovako mediji pišu o uhapšenoj seks mafiji

Devojke su bile iz provincije, među klijentima ima poznatih imena

  • 2

Kod uhapšenih članova dve kriminalne grupe, njih 22, kojima su lisice na ruke stavljene zbog sumnje da su se bavili podvođenjem pronađena je evidencija sa mušterijama sa cenovnikom, pišu beogradski mediji koji su ovom hapšenju posvetili impozantan prostor.

Uhapšeni su od marta 2019. do januara ove godine na području Srbije i Bosne i Hercegovine iznajmljivali stanove u kojima su devojke iz provincije za novac vodile ljubav sa klijentima koji su preko oglasa ugovarali seks.

Tarifa se, prema pisanju Alo, kretala od 100 evra, pa naviše, a devojke su imale maštovite nadimke.

Zanimljivo je da je jedna devojka pod nadimkom Lolita za celu noć zaradila 550 evra. Grupa je devojkama davala maštovite pseudonime - Željena, Gospodarica, Robinja - navodi izvor iz istrage.

Prostitucija hapšenje Printscreen: MUP.RS

Punoletne devojke iz provincije, dobrovoljno radile

Među uhapšenima, kao što smo već pisali je i policajac iz Policijske uprave Rakovica. On je, navodno, bio zadužen za proveru klijenata, kako prodavačice ljubavi ne bi zapale u u ruke nasilnika. 

- Na raznim sajtovima, u rubrici lični oglasi, objavljivali su gole fotografije devojaka i njihove generalije. Navodili su šta sve vole da rade u seksu i na šta su sve spremne da bi usrećile klijente!  Preko osumnjičenog policajca pribavljali su podatke o klijentima koji su im iz nekog razloga bili interesantni. Na taj način su proveravali ko su, čime se bave, koliko zarađuju i da li je automobil kojim su dolazili na ugovorene sastanke bio njihovo vlasništvo. Policajac je bio zadužen za proveru klijenata iz dva razloga - da bi zaštitio devojke od nastranih i nasilnih klijenata i da bi sprečio da ih neko od gostiju otkuca policiji - kaže izvor blizak istrazi za Alo.

seksi noge, čizme, prostitutke, prostitucija, sponzoruše, Sexy, swingers, lesbians, legs, erotic Foto: Profimedia/Alamy

Sekretarice, vozači, telohranitelji 

Informer piše da su službe ove dve grupe koje su funkcionisale kao jednapratile od marta prošle 2019. godine.

Kao organizatori prve grupe označeni su Darko T. (45) i Saša G. (47), dok je Miroslav T. (45) iz Mladenovca bio na čelu druge grupe. Pored trojice vođa, posao su koordinisala još trojica menadžera, a šest sekretarica je bilo zaduženo za komunikaciju sa klijentima, ali i ostalim članovima grupe. Još sedmorica njih su se brinula o bezbednosti prostitutki, dok je pet vozača bilo zaduženo da razvozi devojke.

Prilikom pretresa pronađeni su spiskovi sa klijentima, među kojima ima i poznatih ličnosti.

Njihov identitet će se držati u tajnosti, ali mogu samo reći da među njima ima nekih poznatih ličnosti. Što se tiče prostitutki, sve su bile punoletne i nisu bile prisiljene na taj posao. Uglavnom je reč o studentkinjama, ali i udatim ženama čije porodice nisu znale čime se one bave. One neće krivično odgovarati, eventualno će biti prekršajno kažnjene po Zakonu o javnom redu i miru - rekao je sagovornik Informera.

Pored Darka Darko T. (45), Saše G. (47), i Miroslava T (45) uhapšeni su još i Saša M. (28), Dragan P. (45), Jelena M. (25), Nemanja R. (38), Zoran J. (44), Damel K. (61), Radomir V. (32), Petar LJ. (35), Srđan G. (49), Marko Ž. (61),  Vladimir Đ. (44), Vukan P. (36), Marko R. (32), Tatjana L. (36), Saša N. (38), Tamara H. (33), Nemanja S. (35), Sreten D. (33), kao i policijski službenik Goran S. (45), dok se za još dve osobe intenzivno traga

Svi uhapšeni se terete za posredovanje u vršenju prostitucije, za šta im preti od šest meseci do pet godina zatvora i novčana kazna. Oni će u zakonskom roku biti privedeni na saslušanje kod tužioca za organizovani kriminal, koji će odlučiti o eventualnom određivanju pritvora.

VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za posredovanje u vršenju prostitucije

(Telegraf.rs / Alo / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    15. januar 2020 | 12:47

    Naravno, kao i uvek, te poznate licnosti nece videti ni z od zatvora...

  • dejan

    16. januar 2020 | 06:41

    U Evropi je Prostitucija dozvoljena Zasto jos kod nas nije?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA