≫ 

Prvi slučaj paljenja auta advokata u Leskovcu: Vesnina kola izgorela, kolege došle da je podrže

Zaposleni u ovoj profesiji kažu da "već imaju osumnjičene"

  • 2
Zapaljen automobil u Leskovcu Foto: Jugmedia

Advokatici Vesni Sokolović iz Leskovca zapaljen je automobil benzinom noćas između 1 i 2 iza ponoći, koji je bio parkiran na uskom kolovozu ispred njene kuće u Radanskoj ulici.

Automobil marke "folksvagen-polo" u potpunosti je izgoreo, a ni ona sama nije čula šta se dešava nego su je probudile komšije kada su vatrogasci već uveliko gasili vatru, piše "Jugmedia".

Ovo je prvi slučaj paljenja automobila ili sličnog vida pretnje na advokate u Leskovcu, a zaposleni u ovoj profesiji, koji su se jutros okupili ispred kuće svoje koleginice dok se još vršio uviđaj na licu mesta, kažu da "već imaju osumnjičene".

- Mislimo da je to jedno određeno lice, čiju protivnu stranu zastupa Vesna u jednom delikatnom sudskom sporu. U svakom slučaju, sada je sve na policiji - komentariše za juGmediu Vesnin kolega.

Vesna Sokolović ima samostalnu advokatsku kancelariju od pre dve godine.

Video: Vatra guta automobil na Voždovcu

(Telegraf.rs/Jugmedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    16. januar 2020 | 10:43

    Slobodno izrazavanje piromana,krojaci zakona nisu dobro skrojili dovoljno dobro zakone i narod se oseca u takvoj losoj skrojenoj odeci gde glava nemoze proci okovratnik majice,jedan rukav veci ili manji,usukana pa sta mislite kad to covek obuce tako nesto nasta ce da lici

  • Tara

    16. januar 2020 | 10:58

    To je nezahvalan posao kad moras i okrivljenog da branis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA