≫ 

"Kako su isparili delovi snimaka ubistva?" Kristinin otac se nada da pravi ubica nije na slobodi

- Kad su ga uhapsili, pitao sam inspektora policije da li su sigurni da je to on, rekli su: "Sto odsto! Mi ne grešimo". Sad već ne znam šta da kažem. Ne verujem više ni u šta - kaže Stanislav Kaplanović, otac Kristine ubijene na pumpi te kobne noći

  • 12
Stanislav i Kristina Kaplanović Foto: Privatna arhiva

Stanislav, otac Kristine Kaplanović (20) koja je ubijena 25. maja 2017. godine na benzinskoj pumpi u Malom Mokrom Lugu, kaže za Telegraf.rs da je neverovatno da nedostaju ključni minuti u snimcima sa sigurnosnih kamera, te da tek sada ne zna šta da misli i kaže o svemu. 

Podsećanja radi, juče je u Palati pravde u Beogradu, održano suđenje Milošu Srebriću zvanom Flekica, koji se tereti za ubistvo Kristine Kaplanović. Tom prilikom su prikazani snimci sa sigurnosnih kamera pumpe, međutim, na njima nedostaje ključnih 5 minuta i 10 sekundi, odnosno minuti kada se zločin dogodio.

- Kako su nestali? Da ne poveruješ. Zaista ne znam kako su mogli da ispare delovi tih snimaka. Cela ta stvar se mnogo zakomplikovala, tako da čovek ne može više da veruje ni u šta - kaže Kaplanović iz Vilova kod Nove Varoši za naš portal.

On dodaje i da misterioznog mladića koji se vidi na snimcima, a koji je na pumpu stigao 23 sekunde nakon ubistva, dosad niko nije pomenuo. Taj mladić, o kojem smo, takođe, pisali a sve o tome možete pročitati OVDE, nikada nikome nije dao izjavu u vezi sa ovim događajem. 

Kristina Kaplanović Foto: Facebook/Kristina Kaplanović

- Ono što me je u dosadašnjem procesu najviše iznenadilo jeste što je u jednom trenutku rečeno da je imao saučesnika, pa se sad i o tome ćuti - ističe Kristinin otac, koji tek sad ne zna da li je Srebrić zaista ubio njegovu ćerku, i samo se nada da ubica nije na slobodi:

- Kad su ga uhapsili, pitao sam inspektora policije da li su sigurni da je to on, rekli su: "Sto odsto! Mi ne grešimo". Sad već ne znam šta da kažem. Ne verujem više ni u šta. Da ste na mom mestu ne znam šta biste rekli. Sve se oteglo. Mnogo sumnji ima. Ne mogu da budem pametan i sagledam šta se tu radi. Voleo bih da vidim da se ovo privodi kraju. Kakav god ishod suđenja da bude nju ne može ništa da vrati, ali mi je opet krivo zbog svega što se dešava. Nadam se samo da pravi ubica nije na slobodi.

Miloš Srebrić Foto: informer.rs

Kristina Kaplanović u Beograd je došla iz Vilova kod tetke i učila za prijemni za fakultet. Kobne večeri, u četvrtak 25. maja 2017. godine sa dvojicom kolega radila je na pumpi. Kako se sumnja, ubica u jednom trenutku izašao je iz šumarka koji se nalazi iza pumpe i uperio pištolj u devojku i u njene kolege koji su bili na pauzi i stajali su ispred stanice.

Preteći pištoljem, naredio im je da uđu unutra i predaju mu novac. Radnici su ga poslušali, ali je razbojnik počeo da udara radnike rukom u rame i da vitla pištoljem koji je iznenada opalio. Metak je završio u glavi nesrećne devojke. Pljačkaš je pobegao bez plena, dok se u kasi nalazilo svega 10.000 dinara.

Kristina je preminula nakon četvorodnevne borbe lekara u Urgentnom centru. 

Video: Sedim u sudnici pored ubice svoje ćerke, a on ne sme da me pogleda u oči

(Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sims

    17. januar 2020 | 15:17

    Mozeli jedan slučaj kod nas da se zavrsi bez komplikacija i nejasnoća,čini mi se samo ako neko ubije u prisustvu Tuzioca i Policije moze da bude osudjen,pod uslovom da njegov Advokat nije prisutan!

  • Bosko buha

    17. januar 2020 | 14:34

    Sramotaaaa

  • Njegos

    17. januar 2020 | 16:00

    Dok imas para i dobrog advokata, sve se resava u tvoju korist....Srbija je toooo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA