≫ 

"Potvrdiće se da moj brat nema veze s Jovanjicom i šta onda?": Vučić o slučaju Jovanjica

- Nisam bio u kontaktu sa vlasnikom tog poljoprivrednog dobra, ali i da sam otišao da posetim imanje uspešnog privrednika koji tamo gaji voće i povrće, šta bih pogrešio - rekao je Vučić

  • 30
Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se slučaj Jovanjica, sve vreme forsira kao afera, na osnovu čistih laži.

- Nisam bio u kontaktu sa vlasnikom tog poljoprivrednog dobra, ali i da sam otišao da posetim imanje uspešnog privrednika koji tamo gaji voće i povrće, šta bih pogrešio - rekao je Vučić.

Slučajno se dogodilo, dodaje, i da moj brat Andrej nije nikada bio u kontaktu s njim, a to je dokazano veštačenjem njegovog telefona. Sada se veštači i Viber sa njegovog telefona i kada se ustanovi i tu da nije bilo nikakvog kontakta, šta ćemo onda - zapitao je Vučić gostujući na TV Prva.

Na pitanje voditelja da li će biti pokrenut postupak protiv onih koji su širili lažne vesti i širili paniku, Vučić je odgovorio da nikada nije tužio nikoga ni za jednu laž, čak ni one koji su pretili silovanjem njegove maloletne ćerke, jer da je neko od njih zadržan u policiji makar samo 24 sata, kako je rekao, odmah bi krenula hajka na njega.

- Policija i Tužilaštvo će na kraju istrage izneti podatke da moj brat i ja nismo bili u kontatku sa vlasnikom Jovanjice - dodao je Vučić, uz konstataciju da je njemu lako da se odbrani od laži jer ljudi znaju da je to što govori istina.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    17. januar 2020 | 13:33

    Od samog pocetka je bilo jasno da je ova optuzba samo jos jedna laz opozicije....

  • Maja

    18. januar 2020 | 06:48

    Konačno je vreme da se na slučaj Jovanjica stavi tačka.

  • Siki

    17. januar 2020 | 13:44

    Vec sada je jasno da je ovo samo jos jedna izmisljotina opozicionih lidera kojom zele da naruse ugled predsednika Vucica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA