≫ 

Snimak sramne pljačke u Novom Sadu: Žena ukrala mobilni telefon prodavačici dok joj je pakovala kesu

Krađa se desila u Dunavskoj ulici 13 u Novom Sadu, a počinilac je - mušterija

  • 23
Ubistvo u Subotici, hronika, policija Foto: pannonrtv.com

Ako se na svom radnom mestu osećate kao kod kuće, pa i svoje lične stvari ostavljate "na izvol'te", razmislite dvaput, jer nikada ne znate kada će te vaše stvari "dobiti noge". Kao što se desilo Nataši Stojanović iz jednog novosadskog butika, 15. januara, kada joj je mobilni telefon, ukrala mušterija, uveče, pred kraj radnog vremena, kada pažnja svima popušta.

Odmah je pozvala policiju, prosledila im je i snimak krađe, jer na sreću, butik ima i nadzorne kamere.

Kako se vidi na snimku, mušterija izlazi iz kabine, pošto je probala džemper. Dolazi na kasu. Tada se jedna od zaposlenih udaljila od kase, a Nataša je prišla da naplati džemper. Na snimku se lepo vidi crni telefon koji stoji na kraju belog pulta, gde je prethodno Nataša stajala i odgovarala na poruke.

Mušterija je, uz džemper od 1.900 dinara, "pazarila" i Samsung S10 (čija se cena kreće od 600 do 1000 evra, u zavisnosti od modela), nonšalantno ga stavivši u torbu, baš kao da je njen. Iskoristila je trenutak dok je druga zaposlena vraćala robu na mesto, dok se Nataša na trenutak sagla ispod pulta.

Žena je "prisvojila" telefon i čak se nije odmah uputila ka vratima. Našla je vremena da ga smesti u svoju torbu i potom lagano uzela kesu i krenula ka izlazu.

- Najbitnije je da se ona nađe, da se nekom drugom to ne desi i daj Bože i da telefon nađu - kaže Nataša. - Imala sam i lokaciju telefona, on je meni zvonio celu noć, jer ga ona sigurno nije isključila, tek kad mu se ispraznila baterija, on se isključio. Bio je na lokaciji oko Novosadskog sajma, pa smo išli tamo da tražimo u slučaju da ga je bacila, ali ništa nismo našli - priča Nataša.

Prema njenim rečima, danas očigledno ne možete nikom da verujete, pa ni onima za koje nikada ne biste pomislili da su spremni na tako nešto.

(J.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • P

    17. januar 2020 | 13:26

    Nema potrebe lice sakrivati, jasno da se vidi.Jer to je lopov, nije neki svjedok ili sta vec.Javna sramota i poniženje je za neke jako dobra pouka.

  • Čika delija momak

    17. januar 2020 | 13:25

    Prikažite joj lice. Zaslužuje

  • Ja

    17. januar 2020 | 14:39

    Otkriti lice da mogu ljudi da je prepoznaju i prijave . Kako mislite inace da je nadju .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA