Lopov ukrao skoro 500.000 dinara, čim je zakoračio iz menjačnice srušen je na zemlju

Pljačka se dogodila u selu Omoljica kod Pančeva

  • 6

Malerozni pljačkaš menjačnice u selu Omoljica kraj Pančeva na kratko je imao u rukama 480.000 dinara i 150 evra. Ali, nije čestito ni izašao iz objekta kad su ga radnici iz okolnih radnji ščepali i srušili na zemlju. 

Njegov "pohod" već je na startu osuđen na neuspeh, jer dok je ulazio u menjačnicu kao da je svima unutra javio šta će uraditi - kako je počeo da izvlači poštolj ispod dukserice, to je uočila radnica i odmah se sklonila van domašaja njegovog "vatrenog oružja", za koje upućeni kažu da je bilo od plastike. Uperio je pištolj u nju kroz staklo, ali se ona ipak sklonila. Dok je on nešto izvlačio iz desnog rukava i jedina mušterija je nonšalantno izašla napolje.

Ispostavilo se da je to čekić kojim je počeo da razbija staklo. Posle 13. udarca u staklo morao je da zatvori vrata koja mušterija nije lepo zatvorila za sobom, a posle još 13 udaraca po staklu, provukao je ruku da bi otvorio vrata sa unutrašnje strane, ali mu nije uspelo, pa je opet nastavio da lupa po staklu. Tu se, verovatno, prilično izmorio. U međuvremenu je na vratima video nekoliko ljudi, pokazao im pištolj i pokazao rukom da se sklone, pa kad je mislio da je napravio dovoljno veliki otvor u staklu krenuo da se provlači kroz njega. I zamalo da se zaglavi.

Uredno složenu kesu jedva je otvorio rukama u rukavicama da bi u nju stavio novac. U međuvremenu su "kolege"radnice iz menjačnice, stavile metalne rešetke preko vrata, koje je on nogom pokušavao da razbije. Nije mu uspelo pa je pokušao da se provuče i tada su ga ščepali. U međuvremenu je stigla i policija. Radnica, koja se zatvorila u toaletu, pojavila se kad i policija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • omoljcanin

    17. januar 2020 | 19:19

    Takve neko stiti,vec je pusten!!zbog olosa Omoljica nije sto je bila!!!Sreca pa su ga gradjani Omoljice savladali jer od Policije nista

  • Ogi

    17. januar 2020 | 19:16

    Run Forest Run.

  • Rade

    17. januar 2020 | 20:52

    A majka mu uciteljica,pa kako ces tudju decu da vaspitavas kad svoju nisi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA