≫ 

Ponovo su deca na nekoliko metara od sačekuše u Beogradu: Ubistvo između kraja nastave i treninga

Marko V. iz Kotora ubijen je nakon što je pokupio decu iz škole

  • 35
Bežanijska kosa, ubistvo Foto: Telegraf

Kotoranin Marko V. (41) ubijen je večeras ispred Osnovne škole Borislav Pekić na Bežanijskoj kosi u Beogradu i to u vreme kad je na istom mestu moglo biti dosta dece.

Marko V. je likvidiran u Ulici Danila Lekića Španca kod broj 23, ispred svoje dece koju je došao da pokupi iz škole.

Kako Telegraf.rs saznaje, ubistvo se dogodilo u periodu od pola sata kada deca osnovne škole završavaju časove, a druga dolaze na trening.

Ubrzo posle ubistva, dok je policija vršila uviđaj, stigla su i deca na trening, pa je policija morala da ih pošalje kući, a njihovi treninzi su otkazani.

Bežanijska kosa, ubistvo Kotoranin ubijen ispred osnovne škole, Foto: Telegraf

Iz MUP-a je saopšteno da su, u cilju potrage, blokirani svi izlazi iz Beograda i sprovodi se pojačana kontrola lica i vozila. Na mestu ubistva pronađeno je 5 čaura.

Podsetimo, pre samo dva i po meseca, deca su se našla u blizini sačekuše, kada je u Šumicama, u Ulici Grčića Milenka ubijen vođa navijača Partizana Ljubomir Marković.

Bežanijska kosa, ubistvo Sačekuša se odigrala na nekoliko metara od škole, Foto: Telegraf

Njegovo telo policija je pronašla na pola puta između škole i balona za rekreativni fudbal koji je bio prepun dece koja su došla na trening.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograd

    17. januar 2020 | 23:03

    Sramota za drzavu ,za ministra i predsesnika.Premijerku ne spominjem jer ona nema nikakav uticaj. Secam se izjava ,nece se vise ubijati u Bg nek idu kuci.Oni se ubijaju pred skolama i decom i to u Beogradu gospodo i dalje i brutalnije.

  • Тодорић

    18. januar 2020 | 07:06

    То се лако решава...СУД.Укидање држављанства,пленидба имовине стечене од нелегалног новца,депортација у матичну земљу јер је свака продаја дроге ГЕНОЦИДНА РАДЊА И СВЕСНО УНИШТАВАЊЕ ЖИВОТА МЛАДИХ ЉУДИ,ЈЕР НАРКОМАНИЈА ВОДИ ДИРЕКТНО У СМРТ.ЗНАЧИ,ПРИЧИЊАВАЊЕ УЖАСНИХ МУКА МЛАДИМА КОЈЕ ВОДИ САМО У СМРТ.СВЕСНО ЧИЊЕЊЕ ГЕНОЦИДНИХ РАДЊИ. Т. А. Ч. К. А.

  • ...

    17. januar 2020 | 22:36

    I posle oni ludi sto su prebili one dilere.Druga stvar,da li iko kontrolise ove "od ranije poznate" policiji?Ustvari,pitanje je zasto se ne kontrolisu i kako su na slobodi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA