≫ 

Ko je Marko koji je likvidiran na Bežanijskoj kosi: Bio umešan u šverc droge iz Južne Amerike

M. V. ubijen je na parkingu ispred Osnovne škole Borislav Pekić, nakon što je pokupio decu iz škole

  • 72
Bežanijska kosa, ubistvo Foto: Telegraf

Marko V. (41) koji je sinoć ubijen ispred osnovne škole na Bežanijskoj kosi, u Ulici Danila Lekića Španca bio je umešan u šverc narkotika iz Južne Amerike ka Evropi, saznaje Telegraf.rs.

On je, prema našim informacijama, odranije poznat policiji.

Na mestu ubistva sinoć je bio i njegov prijatelj, koji je, kao i ubijeni, iz Kotora. On je istražiteljima rekao da M. V. ni sa kim nije bio u sukobu i da nije bio iz krimogene sredine.

Bežanijska kosa, ubistvo Foto: Telegraf

M. V. ubijen je na parkingu ispred Osnovne škole Borislav Pekić, nakon što je pokupio decu iz škole. Deca su se u trenutku likvidacije nalazila u autu, kao i njegova supruga.

Prema našim informacijama, njemu je nepoznati muškarac prišao i upucao ga u glavu. Hitna pomoć je konstatovala smrt.

Bežanijska kosa, ubistvo Foto: Telegraf

- U petak oko 18.45 časova u Ulici Danila Lekića Španca kod broj 23, za sada nepoznata osoba je iz vatrenog oružja nanela smrtonosne povrede M. V. (41) rođenog u Kotoru. U toku je uviđaj na mestu događaja, a policija intenzivno traga za izvršiocem ovog krivičnog dela. U cilju potrage blokirani su svi izlazi iz Beograda i sprovodi se pojačana kontrola lica i vozila - saopšteno je iz MUP-a.

Video: Ubijen muškarac na Bežanijskoj kosi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bisenija

    17. januar 2020 | 22:02

    Nekada dok smo bili normalno i ozbiljno drustvo: prijavu prebivalista si mogao dobiti pod uslovom da doneseš potvrdu o zaposlenju. Kako i po kom osnovu krimogene bande iz drugih republika dobijaju prebivalište i plus državljanstvo? Mnogi kritikuju tužioce i sudije! Koliko znam tužioci i sudije ne vrse prijave o boravistu,niti pak izdaju državljanstva??? Zasto Skupstina i njeni odbori "žmure"? Bezbednost svih gradjana je ugrožena! Migranti slobodno "tumaraju" i o njima nema evidencije i njihovom kretanju? Ovde su državnici i državni organi 100% zatajili. Poznat policiji,a policija mu izdaje potvrdu o prebivalištu??????

  • Sg

    17. januar 2020 | 23:24

    Pa da je ostao da cuva ovce u Cg bio bi sad ziv

  • onkel

    17. januar 2020 | 21:45

    Ma jok, ubio ga bibliotekar. Nije vratio knjigu na vrijeme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA