I dalje se traga za ubicom sa Bežanijske kose: Sasuo 5 metaka u Kotoranina i pobegao bez traga

U žrtvu je ispaljeno nekoliko hitaca i on je pogođen u glavu

  • 15
Bežanijska kosa, ubistvo

Foto: Telegraf

Za nepoznatom osobom koja je juče na Bežanijskoj kosi pucala i ubila Kotoranina Marka V. policija i dalje intenzivno traga, dok je istragu oko slučaja preuzelo nadležno tužilaštvo, saznaje Telegraf.rs.

Uprkos tome što su sinoć odmah nakon ubistva snage bezbednosti blokirale sve izlaze iz glavnog grada, ubica sa Bežanijske kose nije uhvaćen, niti o njemu ima novih podataka.

On je sinoć sačekao Marka V. (41), kada je ovaj sa suprugom došao po decu u školu. U trenutku likvidacije članovi porodice su bili u kolima. M. V. je ubijen u autu, "BMW x6", na parkingu ispred Osnovne škole "Borislav Pekić", u Ulici Danila Lekića Španca.

Bežanijska kosa, ubistvo

Ubistvo na Bežanijskoj kosi Foto: Telegraf

Za sada se zna da je u njega ispaljeno nekoliko hitaca i da je pogođen u glavu. Na mestu ubistva pronađeno je 5 čaura. On je preminuo na licu mesta.

Kako je Telegraf.rs pisao sinoć, ubrzo se saznalo da je Marko V. bio umešan u šverc narkotika iz Južne Amerike ka Evropi, te od ranije poznat policiji. 

Kako se ubistvo desilo blizu škole, prava je sreća što niko više nije stradao. Štaviše, nedogu zamim ovaj kraj ispunio se brojnim mališanima koji su došli na treninge u četvrtak uveče. Njihovi treninzi su otkazani, a policija je je poslala kući.

Podsetimo, ovo je drugi put za kratko vreme da se likvidacije dešvaju nedaleko od mesta čiji su najčešći posetioci ujedno i najmlađi. Pre samo dva i po meseca, deca su se našla u blizini sačekuše, kada je u Šumicama, u Ulici Grčića Milenka ubijen vođa navijača Partizana Ljubomir Marković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    18. januar 2020 | 14:30

    Ma ne treba ni da ga traže,neka se istrebe medjusobno.To što je neko bio poznat policiji od ranije ne znači ništa,važnije je da li je sudijama bio poznat od ranije,jer policija nije ni tužioc,ni sudija, i ne može da pohapsi onoliko koliko ih sudije oslobadjaju.

  • Ff

    18. januar 2020 | 13:36

    Pa kad je koje ubistvo reseno

  • sims

    18. januar 2020 | 14:01

    Po dosadašnjem iskustvu uhvatiće ga oko Zivkovdana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA