≫ 

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Marka iz Sombora: Zario mu je nož u srce dva puta

Uhapšen je V. Ž. (42) iz Sombora zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo

  • 16
Marko Đ, Sombor Foto: Facebook

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su V. Ž. (42) iz Sombora zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

On se sumnjiči da je 13. januara ove godine, u Prvomajskom bulevaru u Somboru, nasrnuo na dvadesetosmogodišnjeg mladića Marka Đurovića, koji je u tom trenutku bio u šetnji sa ocem, i nožem mu zadao dve ubodne rane. Od zadobijenih povreda mladić je preminuo.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Porodica i prijatelji u neverici da im nema omiljenog Marka

- Još ne mogu da poverujem da sam u trenu ostao bez mog Marka. Kada smo te večeri krenuli u šetnju ništa nije slutilo da će se desiti nešto loše - rekao je Dragan Đurović, neutešni otac.

Otac je sve opisao šta se desilo: 

- Išli smo Prvomajskim bulevarom, kada je Marko rekao da hoće da svrati u apoteku, da uzme sirup protiv kašlja. Bilo je oko 18.30 - priča Dragan.

Čim je mladić izašao iz apoteke, po rečima oca, ispred njega se pojavio nepoznati muškarac sa kapom na glavi, i mrmljajući, prišao Marku, koji ga je malo odgurnuo u stranu, ne sluteći šta će ga nakon toga zadesiti.

Bio je mrak i pala je magla, pa nisam dobro video šta se dešava, ali kada sam hteo da pomognem sinu, on mi je rekao: "Tata, ovaj me ubode nožem, čuvaj se". Tek tada sam ugledao nož u rukama ubice. Iz džepa sam uzeo mobilni telefon da pozovem hitnu pomoć i policiju, da pomognem sinu, a on je pokušao da uđe u apoteku. Nije stigao do vrata, pao je na asfalt - pričao je tada Dragan za Novosti.

Ekipa Hitne pomoći, koja je brzo stigla, bezuspešno je pokušavala da reanimira mladića. Ubrzo je preminuo usled teške povrede nanete sa više uboda nožem.

Dragan se priseća da je ubica, po govoru, zvučao kao da je drogiran, ali je nakon što je njegovog sina ubo nožem nestao u jednoj od obližnjih ulica.

- Imali smo mnogo planova, ja radim na Malti, a Marko je trebalo uskoro da dođe kod mene, da zaradi nešto novca. Dogovarali smo se kako ćemo da preuredimo porodičnu kuću, da zamenimo prozore, vrata, sredimo grejanje, ali, nažalost, nismo u tome uspeli - jada se Dragan.

Komšije i prijatelji za Marka imaju samo reči hvale, kažu da je bio dobar i pošten mladić, da se nikom nije zamerio.

"Tata, ovaj me ubode nožem, čuvaj se": Poslednje reči mladića kog je ubica izbo nožem u Somboru

VIDEO: Ubijen muškarac na Bežanijskoj kosi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja

    18. januar 2020 | 16:56

    Samo Metak za ubicu a rodbina da plati taj metak

  • Drasko

    18. januar 2020 | 16:44

    Bravo za Policiju a sad se plasim " kovert " sudija i " kovert " tuzioca da ce opet mozda nestati dokazi u vidu snimaka sa kamera i sl. Uhapsiti i monstruma koji puca ispred skola , obdanista, igralista ubijajuci nase sugradjane a pri tom ogrozavajuci zivote svih nas i nase dece.

  • Rale

    18. januar 2020 | 16:30

    E saddd 40 godina zatvora dobra bi bila smrtnaa al je nema treba je uvesti nazalost roditeljima nista nemoze da vrati sinaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA