Muškarci s fantomkama sekirom napali mladića u Novom Sadu

U Kliničkom centru Vojvodine je potvrđeno da su oko 10:30 časova primili M.R. (26) sa polutraumatskim povredama i otvorenim prelomom leve potkolenice

  • 4

Dvojica muškaraca u fantomkama jutros su oko 10 časova sekirom napala M.R. (26) u Novom Sadu u Ulici Momčila Tapavice i nanela mu višestruke teške povrede, saznaje 021.rs.

U novosadskoj Hitnoj pomoći su rekli da su dobili poziv u 10:10 časova i da je njihova ekipa na licu mesta zatekla mladića kako krvari. Utvrđeno je da ima višestruke teške povrede hladnim oružjem u predelu lumbalne kičme, glave, butine i kuka. On je u svesnom stanju prevezen na reanimaciju Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

U Kliničkom centru Vojvodine je potvrđeno da su oko 10:30 časova primili M.R. (26) sa polutraumatskim povredama i otvorenim prelomom leve potkolenice, navodi ovaj portal.

- Nakon primarnog zbrinjavanja rana i kompletne dijagnostike u toku je priprema za hiruršku intervenciju - naveli su u KCV.

Kako nezvanično saznajemo u policiji, u toku je potraga za napadačima.

(Telegraf.rs/021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cokiroki

    19. januar 2020 | 14:56

    E Srbijoooooo,sta se to nakotilo u tebi!?Nasekirali coveka u sred bela dana kao da je 1258 godina!U Srbiji jos rade nozevi i sekire kao da smo u srednjem veku a policije ni od korova.Zivim u ne tako malom gradu i na 120.000 stanovnika patrolira 4 patrolna vozila i 1 marica.Ne daj Boze nekih ozbiljnijih nemira jer ne bi mogli da skupe ni 20 policajaca.Zamislite sad sta je tu droge,oruzja,nasilja koje niko ne kontrolise...

  • Lord

    19. januar 2020 | 15:24

    Nakupilo se gamadi u N. Sadu, nekada bio oaza mira...

  • Жицко

    19. januar 2020 | 15:34

    Два мушкарца или две јајаре. ! ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA