Vladan ubo Marka u srce, pa išao na posao kao da se ništa nije desilo? Tvrdi da je imao prekid filma

Osumnjičeni za ubistvo živi na 50 metara od mesta ubistva

  • 24
Vladan Živković

Foto: Facebook

Vladan Ž. (41) iz Sombora, koji je osumnjičen da je nasmrt izbo Marka Đurovića (28), posle zločina je redovno dolazio na posao i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo, kaže jedan od njegovih kolega.

Osumnjičeni je inače vojni kuvar koji je zaposlen u Prvom centru za obuku u Somboru.

Po rečima kolega, Vladan živi na Prvomajskom bulevaru i to na samo pedesetak metara udaljenosti od mesta ubistva.

- Niko od kolega nije mogao ni da nasluti da je Vladan sposoban da uradi ovako nešto jezivo. Malo je reći da smo u šoku i da još uvek ne možemo da poverujemo da je počinio ubistvo - ističu njegove kolege iz Prvog centra za obuku.

Vladan Ž. je osumnjičen da je 13. januara na Prvomajskom bulevaru u Somboru, nasmrt izbo sugrađanina Marka Đurovića (28), i to naočigled njegovog oca. Na saslušanju kod tužioca je izjavio "da jeste izbo Marka, ali nakon što je on njega ošamario".

Marko Đ, Sombor

Marko Đurović/ Foto: Facebook

Inspektorima je ispričao i da su ga otac i sin gurali, a on se samo branio.

- Navodno je izjavio da je u tom trenutku imao prekid filma - kaže izvor Kurira i dodaje da je kamera sa apoteke na Prvomajskom bulevaru snimila čitav zločin.

- Na snimku se vidi kako je Vladan Ž. u prolazu, tačnije prilikom mimoilaženja, nešto promrmljao u pravcu Đurovića, koji je šetao sa ocem. Zatim se vidi kako Đurović prvi kreće ka osumnjičenom. Navodno ga je ošamario i odgurnuo. Posle toga, osumnjičeni je izvadio nož i dva puta ga zario Đuroviću u srce - kaže izvor i dodaje da policija nije pronašla nož kojim je ubistvo počinjeno.

(Telegraf.rs/ Apatinske novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba

    20. januar 2020 | 11:51

    Prekid filma???? Ili prekid mozga!!! U rudnik sa koru hleba pa u kavez dok si ziv, idiote!!!!

  • Snezana

    20. januar 2020 | 11:26

    Nezna kako da se odbrani pa kaze da ga je prvi udario. Sram te bilo sto lazes, gde ce ti dusa. Nisi bio zadovoljn svojim zivotom. Osuditi ga na DOZIVOTNU gladnog i zednog na prinudnom radu.

  • Ena

    20. januar 2020 | 11:19

    Kako im ovo znaci da se vodi kao OSUMNJICEN A PRIZNAO ZLOCIN ?Generalno ulice su prepune psihopata i ubica !Pitam se sta je uzrok ovolikog ludila kod naroda ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA