Dve istovremene saobraćajke blokirale oba ulaza u Apatin: Jedan auto se prevrnuo, petoro povređenih

Saobraćaj bio u potpunoj blokadi

  • 0

U dve istovremene saobraćajke koje su blokirale dva ulaza u Apatin, povređeno je pet osoba. U jednom udesu je povređen T. G., vozač putničkog automobila, iz Apatina. On je, sumnja se, zbog neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom, usled čega je došlo do prevrtanja.

Apatin je predveče neko vreme bio u potpunoj blokadi do koje su dovele dve saobraćajne nesreće koje su se skoro istovremeno dogodile - prva na putu za Prigrevicu i Sontu, a druga za Sombor.

Saobraćaj na oba ulaza u grad je bio zaustavljen skoro dva sata, s tim da su, naizmenično, jednom trakom vozila prvo puštana u pravcu Prigrevice, a dosta kasnije i prema Somboru, gde je uviđaj potrajao nešto duže.

Kako se nezvanično saznaje, u oba udesa je povređeno pet osoba, ali na svu sreću niko nije u životnoj opasnosti. Svi povređeni su zbrinuti u somborskoj bolnici.

Saobraćajna nesreća nedaleko od kružnog toka i puteva ka Prigrevici i Sonti (dalje prema graničnom prelazu Bogojevo), dogodila se bukvalno par minuta pre od one na putu ka Somboru. U ovom udesu došlo je do direktnog, čeonog sudara automobila opel zafira i fiat marea, za čijim volanima su bili jedan Svilojevčanin i jedan Apatinac, javlja Kurir.

Prema informacijama iz izvora bliskih istrazi, Apatinac je, svojim vozilom, preticao kamion iz pravca Apatina i sudario se sa Svilojevčaninom koji je išao iz pravca kružnog toka.

Ekipe policije i hitne pomoći je još na putu ka ovom mestu udesa, sustigao novi poziv, zbog nove saobraćajne nesreće koja se dogodila na putu ka Somboru, nedaleko od Aerodroma. U nedostatku raspoloživih ekipa, na lice mesta su izašle somborska policija i hitna pomoć.

U ovom udesu je povređen T. G., vozač putničkog automobila, iz Apatina. On je, navodi portal, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom, usled čega je došlo do prevrtanja.

Saobraćaj na putu Apatin - Sombor je, zbog ovog udesa bio u prekidu više od dva sata, nakon čega su se vozila naizmenično propuštala, jednom trakom. Povređeni vozač, koji je, kako se saznaje, bio sam u automobilu, prevezen je u somborsku bolnicu. Bio je u svesnom stanju, ali će se tek nakon detaljnih pregleda znati ozbiljnost povreda koje je zadobio.

Istraga o obe saobraćajne nesreće je u toku.

(Telegraf.rs/ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA