≫ 

Ovo je žandarm koji se razneo u autu sa devojkom: Imao ženu i dvoje dece, rezbario ikone

Sumnja se da su motivi ove tragedije ljubavni problemi. Više detalja biće poznato nakon uviđaja

Pavle R. (31) iz Stare Pazove, za kog se sumnja da se danas razneo u automobilu u kom je bio sa ljubavnicom, pripadnik je Žandarmerije. Na njegovom Fejsbuk profilu ima i nekoliko fotografija u uniformi. 

Pavle R Pavle R / Foto: Facebook

Dva beživotna tela pronađena su nešto posle 9 sati u "opel vektri" sa oštećenom karoserijom. Vozilo je pronašla policijska patrola. Telo muškarca je bilo na vozačevom mestu, a žene na suvozačevom.

Sumnja se da su motivi ove tragedije ljubavni problemi. Više detalja biće poznato nakon uviđaja.

Ubistvo Pazova Fotografije sa lica mesta/ Foto: Nikola Tomić

Na snimku se vidi tok uviđaja na blatnjavom putu u blizini Nove Pazove, između šipražja i drveća, gde se pretpostavlja da se dogodio ovaj strašni zločin.

Pavle R Pavle sa ženom/ Foto: Facebook

Pavle R. iz Stare Pazove radio u novosadskom odredu Žandarmerije, a u slobodno vreme bavio se rezbarenjem ikona i gusli zbog čega su o njemu pisali i pojedini mediji. Rezbarenjem se bavio 7-8 godina.

Govorio je da mu rezbarenje pomaže da se oslobodi stresa koji se nakupi tokom napornog radnog dana i da sve što napravi poklanja prijateljima.

Televizija Vojvodina uradila je reportazu sa Pavlom o njegovom duborezu. Tada je govorio da se nada da će dete nastaviti očevim stopama.

Video možete pogledati OVDE.

Imao je ženu i dvoje dece.

Video: Odvoženje automobila u kojem su pronađena tela žandarma i devojke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    21. januar 2020 | 15:41

    Komentari puni psihologa,psihijatara,moralista pa i forenzicara.Svi bi da sude ,svi pametni a jedu sve sto im se servira.A servira se mnogo sto sta sto nije za jelo.Ali ipak,sta je sladje nego osuditi,on i tako ne moze da se brani.

  • Dejan

    21. januar 2020 | 18:31

    Varao zenu, ubio drugog i sebe, a 'vamo kao rezbario ikone...tipican licemer i psihopata. Takvih je medju "vernicima" koliko hoces. Tetoviraju ostroge a cine grehove cim ustanu, drze krstace po retrovizorima dok pijani i drogirani voze.

  • Laki

    21. januar 2020 | 18:55

    Sta je vise sa ovim policajcima, svaki drugo ima ljubavnicu pored zene i dece..misle da su bogom dana sto imaju znacku pa misle da su opaki momci a samo su nestabilne osobe sa oruzjem..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA