≫ 

Prvi snimci posle nesreće u Tavniku: Automobil potpuno smrskan, 2 osobe mrtve, jedna teško povređena

Dve osobe iz "golfa" su na mestu preminule

  • 14

U teškom saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio rano jutros, oko 6.30, u mestu Tavnik na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Preljina, dva mladića iz Rožaja su poginula, dok je jedna osoba zadobila teške povrede i ona se nalazi u životnoj opasnosti.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je "golf" crnogorske registracije, krećući se prema Preljini prilikom preticanja kamiona kraljevačke registracije direktno udario u autobus kragujevačkog prevoznika "Vihor" koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Dva mladića iz "golfa" su na mestu preminula, dok je jedna ženska osoba, koja se takođe nalazila u automobilu, sa teškim povredama sanitetskim vozilom prevežena u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu i lekari se bore za njen život, dok niko od putnika autobusa nije povređen.

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale u potpunom prekidu.

Pretpostavlja se da su glavni uzroci neprilagođena brzina u uslovima smanjene vidljivosti zbog guste magle.

Video: Vozi oprezno jer Ima samo jedan put

(Telegraf.rs/ Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Građanin

    22. januar 2020 | 09:10

    Žao mi je ljudskih života, ali magla, puna linija, šleper ispred, nepregledno i ti pretičeš, to je bukvalno samoubistvo šanse za udes su 99%

  • 534

    22. januar 2020 | 08:59

    A puna linija.

  • Veteran

    22. januar 2020 | 09:32

    Ovo je klasično samoubistvo, samo treba se paziti ovakvih momaka koji voze danas, jer može lako da vam se nađe ispred haube , ne mislim da je on ovo želeo ali vidite šta je sve prekršio, ovo samo rade kamikaze,..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA