≫ 

Vozač autobusa opisao trenutak sudara kod Tavnika u kom su poginule dve osobe, a jedna je kritično

Dve osobe su poginule u ovom udesu, a jednoj se bore za život u Kraljevu, svi su iz "golfa"

  • 27

Vozač autobusa, u koji se jutros, nakon što je pretekao kamion na Ibarskoj magistrali zakucao "golf" crnogorskih tablica, rekao je za Telegraf.rs da niko od putnika autobusa nije povređen u ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj su dve osobe izgubile život, a jedna teško povređena.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je "golf“ crnogorske registracije, krećući se prema Preljini prilikom preticanja kamiona kraljevačke registracije direktno udario u autobus kragujevačkog prevoznika "Vihor“ koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Autobus "Vihora", kako je za Telegraf.rs ispričao vozač koji je njime upravljao, kretao iz Mrčajevaca ka Kraljevu, kada je kod Tavnika, automobil koji se kretao iz kontra smera udario u njega. Prema njegovim rečima, vozač "golfa" nije preticao samo jedan kamion.

Tavnik, saobraćajna nesreća

Foto: Večernje novosti/G. Šljivić

- On je preticao dva kamiona, a onda se na kraju zakucao u levu stranu autobusa - kaže Milan, vozač "Vihora".

Na mestu nesreće, prema njegovim rečima, vrlo brzu su došli Hitna pomoć, policija i vatrogasci koji su izvlačili tela poginulih i povređenih iz automobila.

Saobraćajna nesreća, Tavnik

Foto: Večernje novosti/G. Šljivić

On dodaje da niko od putnika iz autobusa nije povređen, a i da su ljudi, bez obzira na sve ostali pribrani sve vreme.

- Neki su još ovde na mestu nesreće, dok su neki putnici otišli - kaže Milan za Telegraf.rs.

Video: Snimak momenta kada BMW udara u Dačiju

(Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strahota

    22. januar 2020 | 09:54

    Cinjenica da je kriv vozac golfa ali takodje treba i ove kamiondzije kazniti jer voze jedan iza drugog i ne drze nikakvu razdaljinu i onda kad ih neko pretice mora preteci 2 odjednom ,da su drzali odstojanje mozda bi vozač golfa mogao da se ubaci izmedju njih ali i dalje kazem cinjenica da je kriv vozac golfa.

  • Antap

    22. januar 2020 | 09:56

    Sreća da mu u susret nije išao neki putnički auto. Ludak bi sve pobio.

  • Bakica

    22. januar 2020 | 10:08

    Zašto svi toliko žure? Možda je nekad opravdano ali uglavnom nije. Kad krenete na put kao da ste krenuli u rat, ne zna se da li ćete živi stići. Mnogo života gubimo, naročito mladih, kazne nisu rešenje, mora se raditi na edukaciji. Užasno je kad zdrav čovek nestane za tren, svojom ili tuđom nepažnjom. Možda bi bilo dobro kad bi država uložila neke pare i da policija patrolira svaki dan na svim putevima i da znate da su tu negde, bili bi svi oprezniji jer gubitak života nema cenu. Saučešće porodicama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA