≫ 

Marina menjala vrtiće da bi se sklonila od žandarma Pavla s kojim je bila u vezi, sahrane danas

Kako sumnjaju njeni poznanici, ona se iz Stare Pazove sklonila da se ne bi više viđala sa Pavlom, kada on dovede decu u vrtić

  • 75
Pavle Rakonjac Foto: Facebook

Dan posle tragedije koja se desila na Vojnom putu blizu aerodroma Batajnica, kada je Pavle R. ručnom bombom razneo sebe i Marinu P, ispred porodičog doma nesrećne devojke u Novoj Pazovi okupio se veliki broj prijatelja i rodbine kako bi izjavili saušešće.

Porodica i prijatelji čekaju da se dopremi kovčeg sa telom nesrećne devojke.

Kako se nezvanično saznaje od poznanika Marine Petković, ona je nekoliko godina radila u obdaništu u Staroj Pazovi, gde je navodno upoznala Pavla, čija decu su pohađala ovu predškolsku ustanovu. Prema njihovim rečima, po decu su dolazili i otac i majka, kad je ko mogao od obaveza. Posle dugogodišnjeg rada u obdaništu u Staroj Pazovi, u septembru 2019. godine Marina iznenada napušta taj vrtić i prebacuje se da radi u rodnom mestu.

Pavle R Pavle R, Foto: Facebook

Nezvanično, tamo se zaposlila u lokalnom vrtiću, u kom se zadržala četiri meseca. Kako sumnjaju njeni poznanici, ona se iz Stare Pazove sklonila da se ne bi više viđala sa Pavlom, kada on dovede decu u vrtić. Pre manje od mesec dana Marina je ponovo promenila radno mesto i prešla u vrtić u blizini porodične kuće.

Roditelji dece kojima je Petkovićeva bila vaspitačica ističu da je svoj posao obavljala maksimalno korektno i niko nije imao pritužbi na njen rad. Kako oni kažu, u vrtićima u kojima je radila nikada je nisu videli u Pavlovom društvu.

Navodno, Marina je dugogodišnjeg dečka ostavila zbog Pavla, ali on nije hteo da se razvede od žene zbog nje. On je kobnog dana nesrećnu devojku odveo na stari Vojni put gde slabo ko zalazi i u naletu rastrojstva aktivirao ručnu bombu i oboje ih usmrtio.

Dvoje mladih čiji život je odjednom prekinut, biće sahranjeni danas. Porodica, rodbina i prijatelji na večni počinak ispratiće Marinu u 13 časova na Novom groblju u Novoj Pazovi, dok će se sat vremena u Staroj Pazovi od Pavla oprostiti njegovi najmiliji.

Video: Snimak sa lica mesta: Pripadnik Žandarmerije bombom razneo sebe i ženu?

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunac

    23. januar 2020 | 07:51

    Ostavila dečka zbog njega, a on nije hteo da se razvede. I ko je onda aktivirao bombu?

  • Marina

    23. januar 2020 | 09:03

    Devojke pamet u glavu. Dobro razmislite da li treba ulaziti u vezu sa oženjeni muškarcem. Još i ako ima decu. Nema tu sreće. A još psihički labilnog. Nema tu sreće.

  • Kiza i komina

    23. januar 2020 | 09:15

    Neprimereno je zrtvu i ubicu staviti u isti kos i pisati kako su dvoje mladih iznenada izgubili zivote, jer nisu oni poginuli u saobracajnoj nesreci, ona je zrtva, on je ubica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA