≫ 

Novi Pazar kao Divlji Zapad: Od Nove godine 3 pucnjave i sve su bile okršaji višestrukih osuđenika

Poslednja pucnjava odigrala se 22. januara u restoranu, kako se sumnja, povod je bila svađa oko muzike

  • 14

Novi Pazar od početka 2020. godine tri puta našao se u centru vatrenih obračuna, a meta i napadači bili su višestruki kriminalni povratnici, saznaje Telegraf. Poslednja pucnjava dogodila se 22. januara oko ponoći u jednom novopazarskom restoranu. U tom okršaju ubijen je Nihad H. (23), a tri osobe su ranjene.

- Svi muškarci umešani u incident u restoranu osuđivani su više puta zbog različitih krivičnih dela - kaže nam izvor iz istrage.

Kako saznajemo, i ostali učesnici okršaja višestruki povratnici težih krivičnih dela.

Nihad Hamidović Ubijeni Nihad; Foto: Facebook/Nihad Hamidović

Navodno, nakon svađe i tuče zbog muzike u restoranu, kako se sumnja, jedan od trojice mladića oštrim nožem naneo je povredu vlasniku lokala Adnanu A. (41), koji je nakon toga upotrebio vatreno oružje. Tom prilikom ranjen je Nihad H., koji je preminuo na hirurškom odeljenju u bolnici u Novom Pazaru, a ranjeni su i Sead M. (38), Berid B. (23) i  Emin R. (21). 

Vlasnik Adnan A. dovezen je u novopazarsku bolnicu, a njemu je nakon zbrinjavanja određeno zadržavanje od 48 časova zbog krivičnog dela teško ubistvo.

Oružje iz kog je pucano pronađeno je nedaleko od objekta. Takođe, osumnjičeni su i E. A. i M. P. da su pre dolaska policije, sklonili određene tragove, a E. A. i da je učestvovao u tuči pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nasilničko ponašanje.

Muskarci, tuca, nasilje, noz Foto: Profimedia

Pucnjava u Gradskom parku dan ranije

U pucnjavi koja se navodno dogodila 21. januara oko 23 časa, ranjen je muškarac, ali kako "Telegraf.rs" nezvanično saznaje, sumnjive su okolnosti pod kojima se odigrao incident.

Naime, sumnja se u to da li je do pucnjave uopšte došlo i u to na koji način je ranjeni zadobio povrede.

Ranjeni muškarac ima teške telesne povrede, a za navodnim napadačem se i dalje traga.

Policija, noc, uvidjaj, pucnjava, Novi Pazar Foto-ilustracija: Tanjug/Edib Tahirović

Ranjen na Badnji dan, sam otišao u bolnicu

Novom Pazaru 6. januara rano ujutru došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen jedan muškarac (37).

Kako je "Telegraf.rs" pisao, čovek koji je upucan u nogu, nakon incidenta, otišao je sam u novopazarsku bolnicu. Kada je utvrđeno da je povreda nastala od metka, lekari su pozvali policiju.

Pucnjava se dogodila u Prvomajskoj ulici. Takođe, i u ovom slučaju napadač je još u bekstvu.

Video: Ubistvo u Novom Pazaru, ceo grad blokiran

 

(S.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Analiticar

    23. januar 2020 | 22:20

    Svako od nas bi u takvoj situaciji... gde nisu u mogucnosti da se odbrane od huligana, koji ne prezaju od nicega, bez razmisljanja upotrebio vatreno oruzje....iz ove price se vidi da ga je vlasnik upotrebio u momentu kada su mu nanesene povrede secivom noza u predelu ledja, i gde mu je zivot bio u velikoj opasnosti.... ako je tako bilo!? mislim da je ispravno postupio....

  • Pazarac

    23. januar 2020 | 20:06

    Da nije mozda nesto Beograd bolji od nas ubistvo coveka na ulasku u skolu pred decom i suprugom , ubistvo na banovom brdu, samoubistvo pred skupstinom, jadna majka koja je bila na poslu izgubila dva deteta 8 i 10 god , prvo krenimo od sebe.

  • Pa

    23. januar 2020 | 22:22

    Drzava pustila da radi ko sta hoce radi socijalnog mira.Sudstvo kao i svuda.NULA.Advokati u dilu sa njima i krimosi odma napolje.Policija posle nece ni da hapsi jer im se rugaju krimosi kad izadju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA