≫ 

Ovo je mladić koji je preminuo posle tuče i pucnjave u restoranu u Novom Pazaru: Imao je 23 godine

U pucnjavi su ranjena i dvojica muškaraca starosti 38 i 23 godine, dok je treći zadobio ubodnu ranu

  • 26

Mladić Nihad H.(23) iz Novog Pazara preminuo je posle pucnjave koja se u sredu uveče dogodila u jednom restoranu.

Do pucnjave je došlo posle svađe i tuče u kojoj je pucalo više osoba pri čemu je ranjeno više ljudi, a ovaj mladić podlegao povredama.

Policija u Novom Pazaru uhapsila je A. A. (41) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i E. A. (26) i M. P. (56) iz Novog Pazara, osumnjičene za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Nihad H. Mladić koji je preminuo posle pucnjave/ Foto: Facebook/ Nihad H

Sumnja se da je A. A. posle svađe i fizičkog sukoba sa četiri osobe, ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja i ranio dvadesettrogodišnjeg mladića koji je od zadobijenih povreda preminuo u Medicinskom centru u Novom Pazaru.

U pucnjavi su ranjena i dvojica muškaraca starosti 38 i 23 godine, ubodnu ranu oštrim predmetom zadobio je i osumnjičeni A. A., dok je u tuči povređen i jedan dvadesetogodišnjak.

E. A. i M. P. se sumnjiče da su, pre dolaska policije, sklonili određene tragove, a E. A. i da je učestvovao u tuči pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nasilničko ponašanje.

Nihad H. Foto: Facebook/ Nihad H

Trojici osumnjičenih, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Video: Kraj krvave drame u Splitu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    23. januar 2020 | 15:03

    "Nemoj pa se neboj"...nije taj gazda pucao iz obesti već što je branio svoj život nakon što je izboden.

  • NP

    23. januar 2020 | 15:42

    vlasnik restorana je pucao u samoodbrani jer je bijo ranjen od N.....zato sto je pravio nered...i dobio opomenu od vlasnika ...i tako svi bili pijani...i alkohol oruzije i ode maldi zivot...

  • Demi

    23. januar 2020 | 14:37

    Postali su momci mnogo nasilni. Nije vlasnik restoratna tek tako iz čista mira reagovao. Biće da je se branio. I tako, malo alkohola, malo oholosti, malo sujete i gotova tragedija. Žalosno, tužno i ružno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA