≫ 

Pijani sin razbio sto, televizor, vrata i prozor. Kad je otac probao da ga smiri, srušio ga na pod

Za nasilje u porodici mladić iz Požežena kod Velikog Gradišta je osumnjičen i u novembru prošle godine

  • 2
Tuca, nasilje, muskarci Foto: Shutterstock

Protiv N. P. (19), iz Požežena kod Velikog Gradišta, Osnovni sud odredio je jednomesečni pritvor, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On se tereti da je 19. januara, u alkoholisanom stanju, u porodičnoj kući najpre razbio sto i televizor, a zatim i staklo na ulaznim vratima i prozoru. Kada je njegov otac P. P. (46), pokušao da ga smiri, on ga je pesnicom udario u lice i oborio na pod.

Otac je nakog toga nazvao policiju koja je uhapsila osumnjičenog i odredila mu zadržavanje od 48 sati.

Posle saslušanja kod osnovnog tužioca, u prisustvu advokata dodeljenog po službenoj dužnosti, njemu je određen pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo, jer je za porodično nasilje osumnjičen i u novembru prošle godine.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoja

    23. januar 2020 | 17:12

    U silnog čoveka izrasta. Počeo od roditelja pa će da nastavi da tuče komšije, drugare, dok ga neko ne ošašavi toliko da neće da zna ko je. Da ne pričam o drugim tragičnijim stvarima koje ovog mladog čoveka mogu da očekuju, ako se ne dozove pameti.

  • simke

    24. januar 2020 | 06:12

    eo kod mene deda Vaso pao sa bicikla,lakse povrede u vidu modrice na laktu , doduse bio u alkoholisanom stanju ,sve sluzbe su bile u pripravnosti zbog ovog nemilog dogadaja ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA