≫ 

Pronađena tela dva deteta posle požara u Maloj Moštanici

Informaciju potvrdio predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković

  • 17
Dete, pozar, vatrogasci Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER, Pixabay

Pronađena su tela dva deteta nakon požara koji je izbio u Maloj Moštanici. Izgorela je šupa u domaćinstvu.

Požar se dogodio oko 14.40. Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković rekao je za RTS da su pronađena tela dva deteta u prostoru gde se požar desio i da se još uvek čeka nalaz sudske medicine.

Kako je rekao Čučković, celo selo se diglo i svi su se nadali da su deca pobegla u komšiluk.

Naveo je da je reč o deci koja su drugi i četvrti razred. Najstarija devojčica od 13 godina, navodi Informer, spavala je za vreme tragedije. Mlađi brat (11) i sestra (9) nisu preživeli. 

Istakao je da su sve nadležne institucije na terenu i da se brzo očekuju zvanične informacije.

Prema ranijim informaicjama iz policije, dva deteta vodila su se kao nestala.

(Telegraf.rs/ RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dudanka

    23. januar 2020 | 19:00

    Pa dokle vise Drzavo ? Sta vam rade centri za socijalni rad i zasto su namenjeni ? Kako moze majka koja jedina vodi brigu o ovoj deci moze biti zaposlena i odlaziti na posao da bi prehranila tu decu a istu ostavljati samu , dok vi ogromna srrdstva dajete nekim hraniteljskim porodicama koje se na racun dece koje gledaju bogate ? Glavni krivac za ovo je upravo centar za socijalni rad koji nije vodio brigu o deci nakon davanja starateljstva majci a to im je bilo u obavezi i da znaju kakvo je njihovo materijalno stanje? Gradonacelnice niste se iglasavali ranije u vezi porodica koje jedva prezivljavaju zrtvujuci decu da bi zaradili koru hleba ! Ovo je strasno i svi odgovorni moraju odgovarati za smrt dva neduzna mala ljudska bica.

  • Rs

    23. januar 2020 | 18:05

    E ovo je dokaz koliko je efikasan centar za socijalni rad otac u zatvoru majka mora da radi da bi deca jela ,a deca prepuštena sama sebi i evo rezultata

  • Jasmina

    23. januar 2020 | 19:47

    Mozemo mi sad da pisemo i pricamo do sutra ko je kriv, sta je trebalo i sta bi trebalo.... za dan, dva bice pojeo vuk magarca. Ovoj zeni sad ne treba pomoc, pomogli su joj i centar za socijalno rad i Srbistan da ostane bez najmilijih. Sve dok budemo cekali da se nesto samo od sebe promeni bice ovako... i jos gore. Placi Srbijo, naglas, sta si docekala. Ili se otvori pa progutaj bagru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA