≫ 

Vapaj majke iz Moštanice kida dušu: "Svuda sam gledala, nema mi sina i ćerke! Gde više da tražim"

Tek što je Slavica stigla u smenu, komšije joj javile za požar u šupi

  • 19
majka mala moštanica

Printskrin: Youtube/RTV Mag

U požaru koji je danas u ranim popodnevnim satima izbio u jednom domaćinstvu u Maloj Moštanici pronađena su tela dvoje dece. Veruje se da pripadaju bratu i sestri od 10 i osam godina.

Meštani Moštanice strahuju da je u vatrenoj stihiji, koja je od šupe na imanju Slavice T. napravila zgarište, stradalo njeno dvoje od troje dece.

Odmah pošto su primetile vatru, komšije su dotrčale do dvorišta, ali, nažalost, nisu uspele da obuzdaju vatrenu stihiju. Na lice mesta stigli su i vatrogasci, kao i pripadnici policije. Nešto posle 15 časova u domaćinstvo je stigla i Slavica T, koja je tu živela sa troje dece.

Ne znam šta se dogodilo, nema mi dece - rekla je šokirana Slavica T, majka devojčica od osam i 13 godina i dečaka od 10, kada je stigla pred zgarište šupe njihove porodične kuće u Maloj Moštanici.

- Radila sam drugu smenu, trebalo je od 15 sati da počnem. Samo što sam došla, zvale su me komšije i rekle da gori šupa i da mi nema moje dvoje dece. Svuda sam gledala, ne znam gde više da ih tražim. Sin ima 10, ćerka osam godina. Komšinica je probudila najstarije dete koje je spavalo u kući kada je izbio požar u šupi - ispričala je za RTV “Mag” Slavica T.

Slavica T. se sa suprugom i troje dece preselila pre tri godine iz Ljubovije u Malu Moštanicu. Slavica je zaposlena, a njen suprug i otac dece je poslednja tri meseca u zatvoru zbog nasilja u porodici. On je, kako navode komšije, pre nego što je poslat u zatvor vodio računa o deci dok je majka bila na poslu.

Deca su, prema pisanju lista, korisnici Centra za socijalni rad.

Video: Izbio stravičan požar na Novom Beogradu

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs/ RTV Mag)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nisam tajkun

    24. januar 2020 | 09:02

    Zatvorite vise centre za socijalni rad.to su radna mesta za zene i rodbinu za lokalne mocnike koji ih zaposljavaju a nicemu nesluze ovom drustvu

  • Danka

    24. januar 2020 | 08:43

    Ne daj Boze nikom nesto ovako a za sve ovo glavnu krivicu snosi centar za socijalni rad koji svojim korisnicima u ovom slucaju deci nije obezbedio prihode vec su dozvolili da majka ide da radi da bi prehranila decu koju je morala ostavljati same kuci. Zasto nam sluze onda ti centri i koji je ovo po redu njihov propust i sta jos treba da se dogodi da bi neko iz te ustanove konacno bio izveden pred lice pravde ?

  • Kvazi englez na srpskom

    24. januar 2020 | 08:15

    Jadna zena...uzas...uzas. 😪😪😪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA