≫ 

Ovo je vlasnik restorana osumnjičen za ubistvo u Novom Pazaru: Uhapšena još dva njegova pomagača

Policija je pištolj pronašla dvadesetak metara od restorana, u blizini bandere pored puta koji vodi ka manastiru Đurđevi Stupovi

  • 18
Adnan A Adnan A. osumnjičen je za ubistvo / Foto: Privatna arhiva

Novopazarska policija, prema nezvaničnim informacijama, uhapsila je dve osobe zbog sumnje da su pomogli Adnanu A. (41) vlasniku restorana "Divan", osumnjičenom da je u tom lokalu u sredu uveče ubio Nihada H. (23).

Prema nepotvrđenim informacijama, uhapšena je S.R, koja je bila u društvu Adnana A, a koja je pre dolaska policije uklanjala tragove u restoranu, kao i konobar B.S. za kojeg se sumnja da je sakrio pištolj kojim je izvršen zločin.

Navodno, nakon svađe i tuče zbog muzike u restoranu, kako se sumnja, jedan od trojice mladića oštrim nožem naneo je povredu vlasniku lokala Adnanu A. (41), koji je nakon toga upotrebio vatreno oružje. Tom prilikom ranjen je Nihad H., koji je preminuo na hirurškom odeljenju u bolnici u Novom Pazaru, a ranjeni su i Sead M. (38), Berid B. (23) i  Emin R. (21). 

Nihad H. Ubijeni Nihad; Foto: Facebook/ Nihad H

Vlasnik Adnan A. dovezen je u novopazarsku bolnicu, a njemu je nakon zbrinjavanja određeno zadržavanje od 48 časova zbog krivičnog dela teško ubistvo.

Policija je pištolj pronašla dvadesetak metara od restorana, u blizini bandere pored puta koji vodi ka manastiru Đurđevi Stupovi.

Zbog sumnje da nisu prijavili krivično delo i da su pomogli izvršiocu posle izvršenog krivičnog dela, a po nalogu nadležnog tužioca, određeno im je zadržavanje do 48 sati.

Osim njih, policija je saslušala još tri konobara, a protiv njih su podnete krivične prijave u redovnom postupku zbog sumnje da su počinili ista krivična dela.

Video: Preminuo mladić povređen u pucnjavi u Novom Pazaru

(Telegraf.rs/Radio sto plus)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    24. januar 2020 | 10:28

    Sta ,trebao je pustiti da ga izbodu,bice opet prica mirni momci ,javljaju se komsijama. Sta ce im noz u restoranu

  • AcaFaca

    24. januar 2020 | 10:51

    Gledao sam svojim ocima X puta da ti mirni mamini i tatini sinovi kad popiju i u drustvu postaju zveri. Ko bi rekao to. Popiju galame, traze kavgu. Covek da ne poveruje. A kuci mami i tati se folira kako je dobrica...

  • Np

    24. januar 2020 | 10:28

    Kažu da su momci njega prvog iznabadali i da se on samo branio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA