≫ 

Malčanski berberin prebačen u specijalnu bolnicu u Beogradu: Kažu da se ponaša normalno

Biće sprovedeno stručno procenjivanje njegove uračunljivosti u trenutku otmice i ponašanja tokom bekstva pred poterom policije i uopšte o njegovom psihičkom stanju

  • 33
Ninoslav jovanović, Malčanski berberin uhapšen, lisice Foto: Profimedia, Facebook

Ninoslav Jovanović (47) poznat javnosti kao Malčanski berberin, osumnjičen za otmicu devojčice iz Suvog Dola (12), iz pritvora u Nišu prebačen je 23. januara kasno uveče u specijalnu bolnicu u Beogradu, saznaje "Telegraf.rs".

Prema našim saznanjima, on je iz zatvorske ćelije Kazneno-popravnog zavoda upućen na psihijatrijsko veštačenje. Naime, radi se o stručnom procenjivanju njegove uračunljivosti u trenutku otmice i ponašanju tokom bekstva pred poterom policije i uopšte o njegovom psihičkom stanju.

- Dovezen je kasno uveče. Normalno se ponaša - kaže naš izvor iz istrage.

Ninoslav jovanović, Malčanski berberin uhapšen Foto: Telegraf

Ustanova u koju je smešten nije bolnica Centralnog zatvora, kako su mediji prenosili, već zasebna jedinica koja samo deli zgradu sa ovom institucijom.

Nakon psihijatrijske procene istraga će se opredeliti o eventualnom podizanju optužnice ili donošenju odluke o lečenju u specijalnoj ustanovi, kaže izvor blizak istrazi.

Da podsetimo, Malčanski berberin uhapšen je posle 17 dana bekstva, nakon što je, kako se sumnja oteo, silovao i mučio maloletnicu iz Suvog Dola.

On se tokom potere skrivao u zemunici, a 5. januara uhapšen je na groblju u selu Malča, koje se nalazi na oko 20 kilometara od centra Niša.

Video: Iznemogao, jedva korača: Ovako je izgledao ulazak Malčanskog berberina u policijsku stanicu

(S. Čenad)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djora

    24. januar 2020 | 14:34

    Ukoliko ovaj psihopata ne bude osudjen maksimalno, ja bi strpo na robiju, sudiju i tuzioca a i advokata sto ga zastupa.

  • Nije

    24. januar 2020 | 11:26

    Ubio voli decu bolestan je a i nije ??!!Komplikovano zakonski ako stvari nisu čiste??!!Lako je suditi zato je takvo i sudstvo i tužilaštvo??!!Na njemu jadniku da se kola lome a na koji iskasapi partnera ili ubije partnera dobiju po 12 ljeta robije sa sa dobrim vladanjem 8??!!Kažem ne opravdavam nije čist u glavi ovi su svi ostali gori monstrumi koji kasape i ubijaju partnere??!!A i deca nisu ko nekada sa 12 radjaju??!!Evolucija Revolucija sistema??!!

  • Opaaa

    24. januar 2020 | 11:49

    A sudija koji ga je pustio!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA