≫ 

Rasvetljen zločin: Ubio profesora fizičkog, pa presudio sebi istim pištoljem ispred Skupštine

Policija je kod Vlastimira, koji je izvršio samoubistvo, pronašla i oproštajno pismo u kome je kao svoje razloge naveo privatne probleme

  • 52
Samoubistvo Skupstina, Dr Dejan Ilic Ispostavilo se da su ubistvo Dejana i samoubistvo Vlastimira povezani slučajevi / Foto: Telegraf, fsfv.bg.ac.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rasvetlili su ubistvo Dejana Ilića (48) iz Beograda, čije je beživotno telo pronađeno juče na području Stare Pazove. Utvrđeno je da je ubistvo počinio Vlastimir Š. (42) iz Stare Pazove hicima iz pištolja, kojim je sinoć oko 18.40 sati izvršio samoubistvo ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

Policija je kod Vlastimira pronašla i oproštajno pismo u kome je kao razloge samoubistva naveo privatne probleme.

On je navodno bio višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela naročito u oblasti privrednog kriminala, ali i imovinskih delikata.

Sredinom 2017. godine u zajedničkoj akciji MUP-a i poreske policije je uhapšen zajedno sa javnom izvršiteljkom Svetlanom D. zbog poreske utaje i zloupotrebe službenog položaja.

Navodno, on se već neko vreme se krio na području grada Beograda zbog toga što je bio u bekstvu zbog dugova.

Dr Dejan Ilic Ubijeni Dejan Ilić / Foto: fsfv.bg.ac.rs

O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo.

On je, kako se sumnja, pucao sebi u predelu usta iz vatrenog oružja, a od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta.

Podsetimo, ubijeni Dejan Ilić bio je profesor Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, predavao je korektivnu gimnastiku. Senat Univerziteta u Beogradu poništio mu je diplomu zbog plagiranja doktorske disertacije.

Samoubistvo Skupstina Srbije Jezive scene ispred Skupštine nakon samubistva / Foto: Mateja Beljan

Pogledajte snimke sa mesta samoubistva ispred Doma narodne skupštine:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    24. januar 2020 | 18:30

    Neki ljudi svojim nedelima prosto vape da ih neko pogubi.

  • Rastko

    24. januar 2020 | 19:17

    Prevario pola Srbije a drzava ga nahvatala tek kad je zaso u njihove kancelarije i za partnera u prevari izabrao nit manje nit vise nego javnog izvrsitelja.

  • Nevena

    24. januar 2020 | 16:50

    Kakve veze ima skupstina sa ovim osim sto se ubio ispred nje ? Nego gdje su oni veliki pljuvaci od sinoc pa da polizu ono sto su popljuvali po drzavi Srbiji koja ih hljebom hrani?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA