≫ 

Pančevac koji je izbo ženu po licu i telu tvrdi da se ničeg ne seća jer je bio pijan

On je uhapšen 22. januara, nakon što je oteo suprugu Valentinu, a potom ju je maltretirao i ozbiljno povredio

  • 12
Nož, napad nože, ubistvo, pokušaj ubistva, mesto zločina Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Željko S. (33) iz Pančeva, koji je uhapšen zbog nasilja u porodici, odnosno jer je brutalno pretukao suprugu Valentinu T. S. (44) i zadao joj više povreda nožem po licu i telu, priveden je i saslušan u pančevačkom Osnovnom tužilaštvu.

On je, kako nezvanično saznaju "Novosti", tvrdio da se gotovo ničega ne seća, jer je bio pijan i da mu je žao. Njemu je sud na predlog Tužilaštva odredio pritvor do 30 dana.

On je uhapšen 22. januara, nakon što je oteo suprugu Valentinu, koja je, pre toga, odlučila da ode od muža nasilnika i nastavi život kod majke. Doveo ju je u svoj iznajmljeni stan u Drumskoj ulici i, posle kraće svađe, počeo da je tuče. Nakon toga, uzeo je nož i njime je, iživljavajući se, sekao po grudima i licu. Unakaženu ženu ostavio je u krvi i nesvesti da leži u stanu i pobegao.

Na sreću, Valentinina majka, koja je posumnjala da zet ima nameru da ubije njenu ćerku, prijavila je policiji otmicu i nasilje. Željko je ubrzo pronađen i uhapšen, a Valentina je sa teškim povredama, vozilom Hitne pomoći, prevezena u VMA i smeštena na Odeljenje maksilofacijalne hirurgije.

Ona je, kako se saznaje iz ove ustanove, operisana i njeno stanje se prati. Valentina je i dalje u teškom stanju, ali srećom, nije životno ugrožena.

Video: Mašinovođu zaposeo duh zatvorenika koji je ubio trudnu ženu

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    25. januar 2020 | 08:03

    U Zabelu s njim na 30 godina, pa verovatno će mi se sećanje vratit...

  • @ Kiki

    25. januar 2020 | 08:03

    Normalno da se ne seća. Jer da se pijane bagre sećaju pijanstva. Da se sećaju nebi to G alkohol ni omirisali. Individue bez karaktera, dostojanstvo, mozak u flaši

  • Ja

    25. januar 2020 | 08:50

    Ok nesećas se... Dovesti mu 5 ili 6 žandara napaljenih iz žandarmerije... Pustiti ih kad su iznervirani da mu pendrecima kosti polome... I onda dođeš i kažeš uhhh brate moj nemogu se setim koji od njih je bio... I tako svaki drugi dan.... Se tice se svega.... Mnogo ih mole kod nas u pritvor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA