≫ 

Nišlija krenuo u Beograd da zaradi pare, ali nije daleko stigao zbog onog što je imao u rancu

Nišlija N. M. je narkotik želeo da preprodaje u prestonici

  • 9
Marihuana

Foto: PU Niš

Policija u Nišu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsila je danas mladića N. M. starog 19 godina iz ovog grada zbog trgovine narkoticima.

Na autobuskoj stanici u Nišu u rancu osumnjičenog, policija je pronašla dva paketa marihuane ukupne težine 2 kilograma - saopštila je niška Policijska

uprava.

Kako saznajemo, Nišlija se zaputio u Beograd da bi tamo prodavao marihuanu.

- On je nabavio narkotik radi preprodaje u prestonici jer je znao da je u Beogradu i veće tržište i bolja cena. Smatrao je da niko na njega neće posumnjati s obzirom na to da putuje autobusom, jer policija vrlo često pretresa sumnjiva vozila na naplatnim rampama. Međutim, dok je čekao autobus, inspektori za suzbijanje trgovine narkoticima su mu stavili lisice na ruke  - objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

N. M. je određeno zadržavanje do 48 sati posle čega će sa krivičnom prijavom biti priveden Višem javnom tužilaštvu na saslušanje.

VIDEO: Za transport narkotika koristili vozila auto škole

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    25. januar 2020 | 17:08

    Zaprepastujuce je koliko je droga usla u sve pore ovog drustva ni godine ,ni profesija ,biznis,uniforma nisu prepreka da se bave sa tim da bi se doslo do brze zarade.,ali mene ni to necudi jer u jednom vremenskom periodu takvi likovi su u medijima prestavljeni kao neki junaci,legende ulica, stvarano idealno plodno tlo za buduce generacije da izaberu bas taj vid posla

  • Krlja

    25. januar 2020 | 17:20

    Ala ga je neko ocinkario...😂😂😂 mukica...on je zrtveno jagnje 😂😂😂

  • BG

    25. januar 2020 | 17:04

    Sacekusa, pratili su ga i cekali pravu kolicinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA