Policija traga za ubicom Slavke: Obdukcija potvrdila sumnje, žena prvo ubijena, pa joj zapaljen stan

Slavka Jevtić iz Loznice, nakon što je preminula u svom stanu u Ulici Georgija Jakšića u Loznici, sahranjena je 5. januara na porodičnom groblju u Koreniti. Obdukcijom je ustanovljen uzrok smrti, što će koristiti kao dokaz u kom pravcu će ići dalji postupak istrage

  • 1

Obdukcijom je utvrđeno da je Slavka Jevtić (64) iz Loznice, čije je telo početkom januara nađeno u njenom zapaljenom stanu u centru Loznice, ubijena, potvrđeno je u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu. Pokrenuta je istraga, kao i potraga za počiniocem zločina koji je uznemirio Lozničane.

Slavka Jevtić iz Loznice, nakon što je preminula u svom stanu u Ulici Georgija Jakšića u Loznici, sahranjena je 5. januara na porodičnom groblju u Koreniti. Obdukcijom je ustanovljen uzrok smrti, što će koristiti kao dokaz u kom pravcu će ići dalji postupak istrage. 

Više javno tužilaštvo u Šapcu potvrdilo je da je obdukcijom utvrđeno da je Slavka Jevtić, čije je telo početkom januara nađeno u njenom zapaljenom stanu, ubijena, a da je ubica potom izazvao požar kako bi prikrio tragove zločina. 

Policija FOTO: Pixabay

Policija je 21. januara podnela Višem javnom tužilaštvu u Šapcu krivičnu prijavu protiv nepoznatog lica zbog krivičnog dela ubistva.

Prema rezultatima obdukcije i tragova nađenih u stanu, utvrđeno je da je Slavka Jevtić žrtva zločina. Protiv NN osobe pokrenuta je istraga zbog ubistva, odnosno potraga za počiniocem.

Komšije Slavku opisuju kao vrednu ženu koja je svoj penzionetski budžet dopunjavala tako što je negovala bolesne i stare osobe.

Prema rečima očevidaca iz zgrade, Slavka nije bila u prostoriji zahvaćenoj plamenom, jer su vatrogasci nakon dojave o požaru na drugom spratu, zatekli telo u zadimljenoj prostoriji. Skoro tri nedelje stanare ovog mirnog dela Loznice koji i dalje strahuju za svoju bezbednost muči pitanje šta je razlog ubistva 64-godišnje žene.

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja sam psiho 👻

    25. januar 2020 | 20:20

    I tako...Nađe se neka budala da ubije i zapali poštenu baku....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA