≫ 

Detalji nesreće kod Zrenjanina: Majka vozila dete u školu, pa skrenula u suprotnu traku i poginula

Dete nesrećne žene je teško povređeno i u komi prebačeno u Beograd

  • 4

U saobraćajnj nesreći na putu Kovačica-Idvor jutros je poginula A.H. (40) iz Kovačice, a njeno maloletno dete je teško povređeno i prebačeno u Beograd, saznaje portal 013info u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu.

Nastradala žena je svojim automobilom vozila dete u školu kada je iz zasad neutvrđenih razloga prešla na suprotnu stranu kolvoza i udarila direktno u kamion.

Od siline sudara A.H. je na mestu ostala mrtva, dok je dete u stanju kome prebačeno u Beograd na lečenje. Dežurni tužilac je obavio uviđaj i naložio obdukciju stradale žene. Saobraćaj na putu Kovačica-Idvor ja ponovo uspostavljen.

(Telegraf.rs/013.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uros

    28. januar 2020 | 20:45

    80% zena vozaca je bukvalno dobilo vozacke dozvole na lepe oci, sa protekcijom. svakodnevno gledam kako u saobracaju zene vozaci prave zastoje. vecinu saobracajnih znakova ne znaju...a o uslovno strelici na semaforu, da i ne pricam

  • Žarkov Dragan

    28. januar 2020 | 15:15

    Priča ide ovako ja prelazim preko puta kod Idvora da stopiram i pazim da neko ne naleti kolima na mene jel je gusta magla prst se ne vidi pred sobom.A taj kamion prolazi pored mene ne stajući da me uzme i posle pet minuta ja ustopiram neka kola.Kada smo krenuli malo dalje naidjemo na sudar kola i taj isti kamion.I razmišljam dali bi da je kamion stao da me pokupi bili živi i žena i dete ne bih bilo u komi.I sada kažite da nema sudbine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA