≫ 

Pančevac koji je unakazio suprugu pretukao i bivšu ženu dok je bila trudna: Davio je, terao da prosi

U vreme kad je unakazio Valentinu, bio je u kućnom zatvoru jer je 2018. zverski pretukao bivšu ženu K. N. u porodičnoj kući dok je bila trudna

  • 21
Valentina Selimi Foto: Facebook

Željko S. (33), zvani Kasapin iz Pančeva jer je 22. januara nožem unakazio i oslepeo svoju suprugu Valentinu (43) višestruko je osuđivan za teška krivična dela, ali sud ga nikad nije poslao u zatvor.

U vreme kad je unakazio Valentinu, bio je u kućnom zatvoru jer je 2018. zverski pretukao bivšu ženu K. N. u porodičnoj kući dok je bila trudna.

- Kako stoji u presudi, K. N. je bila u 3. mesecu trudnoće kad je Željko počeo da je tera da prosi na ulici. Ona je u jednom trenutku odbila, jer su joj lekari sugerisali da mora da miruje zbog komplikovane trudnoće. Bahatog Željka to nije interesovalo, pa je nesrećnu ženu zgrabio za vrat i počeo da je davi - priča izvor Informera i dodaje:

- Pošto je K. N. uspela da se otrgne, boreći se za dah, Željko ju je oborio na krevet i počeo da je bije. Posle toga ju je izbacio na ulicu, a garderobu joj je spalio.

Željko je ubrzo uhapšen, ali Osnovni sud u Pančevu je opet imao maskimalno razumevanje za njegova nedela. Osudio ga je na samo tri meseca kućnog pritvotra i to bez nanogice.

Ovu "kaznu" počeo je da služi 10. januara ove godine, a već 22. januara je nasrnuo na Valentinu. Krvavi pir dogodio se, inače, u istoj kući u kojoj je Željko dve godine ranije zverski tukao i mučio sada bivšu trudnu ženu.

Podsetimo, Željko je priveden je i saslušan u pančevačkom Osnovnom tužilaštvu.

On je tvrdio da se gotovo ničega ne seća, jer je bio pijan i da mu je žao. Njemu je sud na predlog Tužilaštva odredio pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    29. januar 2020 | 09:18

    A sad bi neko treci da sve to naplati .

  • RICINUS

    29. januar 2020 | 09:25

    Ako je koristan za policiju mogcuće on još dugo nekaznjeno za srpsko pravosudje

  • Rastko

    29. januar 2020 | 09:04

    Napredna drzava a jos uvek napreduje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA