Uhvaćen osumnjičeni za eksploziju kod Prizrena i ubistvo pripadnika Kosovske policije uoči pretresa

Još dve osobe i jedno dete su povređeni tokom eksplozije koja se dogodila u kući u kojoj je trebalo da policija izvrši pretres

  • 0

Jedna osoba je uhapšena pod sumnjom da je odgovorna za sinoćnje ubistvo pripadnika Kosovske policije Samija Tačija u mestu Žur kod Prizrena i određeno joj je policijsko zadržavanje od 48 sati, objavio je portal Kallxo.

Pripadnik kosovske policije poginuo je, a još dve osobe i jedno dete su povređeni tokom eksplozije koja se dogodila u kući u kojoj je trebalo da policija izvrši pretres. Uređaj koji je eksplodirao nalazio se na drugom spratu kuće.

Poginuli policajac bio je deo Specijalne jedinice kosovske policije.

Policajci povređeni u eksploziji su van životne opasnosti potvrdio je direktor bolnice u Prizrenu Afrim Avdaj. On je istakao da su sinoć primljena četvorica policajaca, dok je jedan od njih prevezen iz bolnice u Prizrenu na Univerzitetski klinički centar Kosova.

- Policajac sa povredama glave, vrata, ruku i podlaktice prevezen je na Univerzitetski klinički centar Kosova u teškom stanju - rekao je Advaj.

On je rekao da su povređeno dete i drugi policajci koji su primljeni u bolnicu zbog povreda, van životne opasnosti.

(Telegraf.rs/ kosovo-online.com/ Kallxo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA