≫ 

45 paketića sa kokainom, skoro 22 kilograma marihuane: U Beogradu privedena dvojica dilera

Osumnjičeni su privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

  • 5
zaplena, MUP Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su 150 grama kokaina, više komada municije i uhapsili dve osobe zbog sumnje da su izvršile krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Oni su osumnjičeni i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom stana koji su koristili osumnjičeni D. P. (43) i N. G. (34) policija je pronašla 45 paketića sa kokainom, elektronsku vagicu i više komada municije.

Osumnjičeni su privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

zaplena, MUP Foto: MUP

Zaplenili i 21,6 kilograma marihuane

U drugoj akciji pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su dve osobe i zaplenili 21,6 kilograma marihuane.

Policija je u Beogradu zaustavila automobil "citroen" kojim je upravljao G. D. (49) i tom prilikom pronašla torbu sa 80 paketa marihuane ukupne težine 21,6 kilograma i aparat za vakumiranje.

Marihuana Foto: MUP

U nastavku akcije, policijski službenici su zaustavili vozilo "bmv", kojim je upravljao D. V. (33) za koga se sumnja da je prethodno predao marihuanu G. D.

Policija je u podu "bmv"-a pronašla posebno izrađene šupljine za koje se sumnja da su bile namenjene za krijumčarenje narkotika.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati. Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Video: Srbi uhapšeni zbog šverca 800 kilograma kokaina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    7. februar 2020 | 19:01

    Nepostoji vise ni zemunski klan,ni Saric,ni kosmajac,ni ovaj onaj covek stice utisak kad svaki dan cita vesti i svaki dan neko uhapsen stice se utisak da je cela zemlja na nekim drogama usla je u sve slojeve drustva ,kako je krenulo sve to jos ce se ona uvrstiti u platni promet😃

  • lela

    7. februar 2020 | 23:04

    Odavno poznati policiji ?

  • Johan

    8. februar 2020 | 06:38

    Pa kod nas se otkriva mala kolicina i ti ljudi padaju a oni sto voze po dve tone i viseoni prolaze za ovima sto ih policija uhapsi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA