≫ 

Tužilaštvo traži pritvor za Crnogorce uhapšene u hotelu u Beogradu

Prilikom pretresa na krovu hotela pronađen je pištolj za koji se sumnja da pripada jednom od osumnjičenih

  • 4
Miodrag Daka Davidović, policija, ubijeni biznismen, ubistvo, crown plaza Foto: ATA Images

Četvorica uhapšenih u beogradskom hotelu "Kraun plaza" zbog nedozvoljenog nošenja oružja, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, negirali da su izvršili krivično delo, ali su odbili da detaljno izlože svoju odbranu. 

- Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da im odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticali na svedoke, a jednom od okrivljenih i da ne bi ponovio krivično delo - rekla je portparolka tužilaštva Irena Bjeloš za Tanjug.

Mediji pišu da je reč o tri crnogorska državljana iz Podgorice, navodno bliska "škaljrskom klanu" – N. M. (35), M. M. (27) i B. A. (35) iz Podgorice, a sa njima je uhapšen i S. K. (42) iz Banjaluke.

Oni su uhapšeni u petak uveče, a prilikom pretresa na krovu hotela pronađen je pištolj za koji se sumnja da pripada jednom od osumnjičenih.

N. M. i M. M. su bili redovno prijavljeni u hotelu, dok su se druga dvojica, navodno, skrivala.

Prema pisanju medija, sumnja se da su se oni našli u beogradskom hotelu kako bi se dogovorili oko osvete za nedavno ranjenog Podgoričanina I. K. (35). On je ranjen u Zeti 28. januara, kada je, zasad nepoznati napadač, u njegov automobil ispalio oko 30 metaka, preneli su mediji.

VIDEO:  Mesto likvidacije u Atini: Ovde su ubice hladnokrvno izrešetale Škaljarce naočigled dece

(Telegraf.rs / RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stena

    10. februar 2020 | 07:58

    Ma to treba lincovati i peci a onda proterati...da se najeze kad srbiju vide na mapi

  • Aleksandar

    10. februar 2020 | 09:09

    Ako stena misli da ih treba ispeci jer su iz Crne gore bas se jako ne slazem. Ako misli da treba peci kriminalce to je njegov problem, ni sa tim se slazem.. Mozda se ti ljudi zovu Srbima, kakve veze ima sto su iz Podgorice ili Pluzina npr? I nasa, Beogradska policija bi trebala da dokaze nesto, bilo sta, pre nego sto izvestaj o hapsenju izadje u javnost. Ovako znamo samo da su iz Crne gore, sumnja se da su bliski sa nekima, sumnja se da je pistolj njihov.. Pa policija postoji da bi sumnjala. Sta ako ne dokazu nista? Onda su samo losi jer su iz Crne gore? Kakvih tamo junaka i Srba ima, uvek ih je bilo, ne treba gaziti nikoga, kome se dokaze krivnja neka plati cenu, bio iz Berana ili Zajecara.

  • Ccc

    10. februar 2020 | 15:10

    A amerikanac sto je dosao sa pistoljem bez brojeva ....zaboravili....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA