≫ 

Detalji pokušaja ubistva u Kladovu: Žena izbodena po telu, pa čudom uspela da pobegne od muža

Njeno stanje izuzetno teško

  • 18
Dragana Skalušević, Kladovo, pokušaj ubistva Napadnuta žena/ Foto: Facebook

Dragana S. (41) na koju je suprug nasrnuo jutros u selu Novi Sip kod Kladova, sigurne smrti spasila se tako što je uspela da pobegne od razjarenog muža, saznaje "Blic". Ipak, nesrećnica je zadobila dve ubodne rane nožem i više posekotina, zbog čega se sada nalazi u teškom stanju.

Do incidenta je došlo jutros oko 4 sata, a policiju je obavestio njen pomahnitali suprug Zoran S. (44) koji je došao u policijsku stanicu i ispričao da je izbo ženu, te da treba da ga uhapse. Policajci su odmah otišli na lice mesta gde su pronašli povređenu Draganu i ona je hitno prevezena u bolnicu u Kladovu.

Prema našim informacijama, nesrećne žena se sigurne smrti spasila samo zato što je nekako uspela da se izbori sa suprugom i pobegne mu, ali je u borbi zadobila dva stravična uboda nožem od kojih je jedan bio u grudi i brojne posekotine.

Prema nezvaničnim informacijama, njeno stanje izuzetno teško. U međuvremenu, Zoranu je određeno zadržavanje do 48 časova.

(Telegraf.rs/ Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Binka

    10. februar 2020 | 11:26

    Nesto ne stima kod srpskih muskaraca.pogubili su se skroz.

  • Logika

    10. februar 2020 | 10:55

    Dokle više ovako, ko je kriv, i neznaš koga da okriviš. Ali u ponedeljak ujutru nož na naslovnoj strani sbog aparata, bogami nije lepo, može i nešto drugo da bude naslovna strana. Baš sam razočarana i posle izlaska ugovora zatvaram internet. I mnogo je nas takvih.

  • Kriv je

    10. februar 2020 | 12:26

    ..onaj ko upotrebi silu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA