≫ 

Bolne reči druga ubijenog Stefana i snimci kao uspomene: Sećam se da smo pričali kakav kraj nas čeka

- Nedostajaćeš nam, ali se vidimo ponovo na nekom drugom i lepšem mestu - napisao je mladićev drug

  • 15
Stefan Filic , Velika Plana, ubijen Foto: Facebook/Stefan Filić

- Sećam se kada smo pričali o verskim temama, i o tome da li ćemo dočekati kraj kakav je zapisan da će se dogoditi, kada si mi rekao da nisi siguran. Niko se ni nadao nije da bi se tebi moglo dogoditi tako nešto - bolne su reči koje je u kratkom video snimku pretočio drug mladića Stefana Filića (18), pretučenog nasmrt u Velikoj Plani.

U snimku objavljenom na Jutjubu, Stefanov prijatelj podelio je tugu zbog tragično nastradalog druga, uz reči da će se jednom videti ponovo.

- Za tebe je Bog izgleda imao drugi plan, da tim događajima na nebesima prisustvuješ sa njim i svim svetima. Bio si dete za primer svima nama. Bili smo drugari, ali kao braća, nedostajaćeš nam, ali se vidimo ponovo na nekom drugom i lepšem mestu. Moli Boga za nas, jer svaki novi dan je stepenik koji vodi do mesta na kome ćemo se ponovo sresti, zagrliti i pričati kao nekad. Vidimo se ponovo - potresne su reči jednog od Stefanovih drugara koji mu je, kako i sam navodi, bio kao brat.

U videu se nalaze i snimci na kojima su drugari bezbrižni, nasmejani i srećni.

Podsetimo, Stefan Filić ubijen je u Velikoj Plani dok je branio svog mlađeg brata (17) od grupe mladića. Pretpostavlja se da je Filić s bratom i drugovima bio u diskoteci u subotu uveče, a da se kobna tuča desila ispred lokala.

Grupa momaka, među kojima je bilo i maloletnika, napala je Stefanovog brata i počeli su da ga jure niz Ulicu Miloša Velikog. Stefan se suprotstavio napadačima kako bi zaštitio brata i tada je pretučen nasmrt.

Video: Stravično vršnjačko nasilje u Novom Pazaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velimir

    10. februar 2020 | 11:03

    Kad kažem da mora da se uradi sve da se ovo više nikad ne ponovi, to nisu prosto fraze ili reči bez veze. Država, sudstvo i svi moramo učiniti sve da ove siledžije budu kažnjeni surovo i bez milosti. Kako to uraditi, neka odluče oni čiji je to posao i to pod hitno!!! Uglavnom Stefanove ubice nikad više ne smeju da hodaju slobodno po ovoj planeti!!!

  • Dara

    10. februar 2020 | 11:41

    Zasto se ovde kriju imena i slike ubica kad su drustvene mreze preplavljene tim informacijama kao i da ubicama ovo nije prvi put i da su uvek prolazili nekaznjeno.

  • DARKO 100%

    10. februar 2020 | 11:01

    Uzvrela mlada krv,neukrotiva snazna energija,nekad su deca kroz svoje uzrastanje uzrastali kroz neke vise standarde kako drustveno tako i porodicne vrednosti i standarde i institucije gde nije niko mogao tako strcati a da nebude primecen i kaznjen za svoja delaskola je bila svetinja koja je imala cilj da obrazuje a i da vaspita decu u pravom duhu,vojska koja je suzbijala tu energiju i naucila da ljudi moraju postovati starije od sebe,ili nekog nadredjenog u poslu itd.... porodice koje su vecinom vaspitala svoju decu u zdravom duhu i neopstupajici od drustvenog standarda,danas je sve to omalovazeno i i unisteno tako da smo dobili male divlhe zveri na ulici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA