≫ 

Aleksandar i Igor pili na igralištu, pa se pobili zbog devojke? Usledilo je ubistvo betonom i flašom

Brat pokojnog Igora, skrhan bolom, kaže da je za tragediju čuo dok se vraćao s posla

  • 17
Igor Bene Vinaji, ubijeni, ubistvo  ruski krstur

Ubijeni Igor Vinaji / Foto: Facebook/Igor Bene Vinaji

Igor Vinaji (41) preminuo je u ponedeljak uveče oko 20 časova nakon što ga je posle svađe na seoskom igralištu Fudbalskog kluba „Rusin” u Ruskom Krsturu, usmrtio osumnjičeni Aleksandar A. (29), saznaje „Dnevnik”.

Kako su potvrdili u Policijskoj upravi Sombor, uhapšen je A. A. (29) iz Ruskog Krstura zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistva.

- Osumnjičeni se tereti da je 10. februara, u večernjim časovima, u Ulici Petra Kuzmića u Ruskom Krsturu, nakon svađe i fizičkog sukoba, komadom betona i razbijenom flašom naneo više udaraca četrdesetjednogodišnjem muškarcu, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Somboru - saopštili su iz somborske policije.

Po rečima žitelja Ruskog Krstura, sela u kulskoj opštini, Igor i Aleksandar su čitav dan bili zajedno i konzumirali alkohol, a sukobili su se na seoskom igralištu zbog neke devojke.

Koliko sam čuo, oni su se nešto zavadili pre osam meseci, a kobnog dana su se sreli u želji da se pomire. Pomirili su se i zajedno pili, da bi se ponovo posvađali oko neke devojke. Na tribinama fudbalskog igrališta počeli su međusobno da se gađaju ciglama, da bi mu Aleksandar, verovatno, onako pod gasom, zadao smrtonosni udarac razbijenom flašom… Verujem da Aleksandar nije imao nameru da usmrti Igora. Mislim da je to bio nesrećan slučaj – priča jedan žitelj Ruskog Krstura za „Dnevnik”, i dodaje da su obojica bila sklona porocima.

Brat pokojnog Igora, skrhan bolom, kaže da je za tragediju čuo dok se vraćao s posla.

lisice

Foto: Pixabay.com

Dok sam se vraćao s posla kući, sreo sam majku svoje školske drugarice koja mi je rekla da su nekog ubili na igralištu koji se nalazi u blizini naše kuće. Kada sam prišao, video sam Hitnu pomoć i brata kako nepomično leži. Glava mu je bila sva krvava. Prišao sam i pitao šta se dogodilo, ali su mi rekli da se sklonim. Tu je stajao jedan mladić, sav bled, reč nije progovorio dok nije došla policija. To je bio Aleksandar, koji je dolazio nekoliko puta kod nas u kuću, a on i moj brat su se znali iz kafane. Kažu da su pili i u jednom trenutku su se potukli, a moj brat je izvukao deblji kraj. Kako sam čuo, Aleksandar je pio rakiju, a moj brat vino. Nakon obračuna, Aleksandar nije bežao, nego je otišao u obližnju prodavnicu i tada su pozvali Hitnu pomoć i policiju – priča Ivan.

Ivan dodaje da Igor nije bio stalno zaposlen, a da je povremeno radio sezonske poslove.

Braća su živela sama u kući nakon smrti roditelja. Prvo im je umro otac, a potom i majka, a Ivan je sada ostao i bez brata.

Za Aleksandra kažu da ga znaju po problematičnom ponašanju, i dodaju da je ponekad pomagao grobarima na lokalnom groblju kada su sahrane.

Video: Snimak tuče koji je videlo 22 miliona ljudi: Čovek mirno sedi i jede dok se ostali makljaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    11. februar 2020 | 21:17

    Baš ''lepo''...jedan u zatvor,drugi u grob, a devojka će se udati za trećeg,rodiće mu decu, i obojicu će zaboraviti.

  • Ujka Zitko PFK

    11. februar 2020 | 22:00

    Kakav mentalitet ljudi.IQ 0,1

  • Panter

    11. februar 2020 | 21:36

    Sta reci..brdjani..seljacka posla,ko zna i dal je zbog devojke,verovatno im obojici nije do zivota cim su ga tako olako upropastili/izgubili..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA